Sztajer Opublikowano 9 Września 2025 [CS 1.6] Starszy Admin ONLY DD2 #02 Opublikowano 9 Września 2025 Witam, Przejrzałem tematy aczkolwiek nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na swój problem. Od około 2 tygodni podczas Grania mam bardzo duże spadki FPS. Do tej pory utrzymywały się równo 100, od 2 tygodni po wejściu na serwer w różnych momentach FPS spada nawet do 10-20. Sprawdziłem w danym momencie pojawiające się Procesy i nawet jeśli jakieś programy mają podwyższony, to po zamknięciu procesu sytuacja się nie zmienia. CFG , laptop, monitor - wszystko bez zmian, a problem pojawił się nagle. Czy macie jakiś pomysł gdzie szukać rozwiązania ?
Elitarny Fragowicz Rozwiązanie krze.mienn Opublikowano 9 Września 2025 Elitarny Fragowicz Rozwiązanie Opublikowano 9 Września 2025 Ustaw piorytet hl.exe na wysoki w menadżerze zadań, jak nie pomoże to inny cfg. 2
Sztajer Opublikowano 9 Września 2025 Autor [CS 1.6] Starszy Admin ONLY DD2 #02 Opublikowano 9 Września 2025 @ krze.mienn wykonałem priorytet o którym napisałeś oraz wyłączyłem aktualizację Windows która pomimo pobrania nie chciała się zainstalować i na chwilę obecną wróciło do normy Dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi