OffcierJP Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Imię: Grzegorz Aktualny wiek: 26 Serwer: Wpisz tu mod serwera, na którym chcesz zostać adminem np. 4FUN Nick na tym serwerze: Slon Staż gry na tym serwerze: 2-3 lata Godziny w jakich grasz na tym serwerze: 10-23 Link do wykresu aktywności na tym serwerze: [ STATYSTYKI SPRAWDZISZ NA GAMETRACKERZE ] Czy posiadasz aktywną płatną usługę na tym serwerze: Nie Czy jesteś zaznajomiony z zasadami panującymi na tym serwerze: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram długo Znam dużo graczy Jestem praktycznie cały czas na serwie Czy deklarujesz chęć sprawowania funkcji admina przez minimum trzy miesiące: TAK Od kiedy grasz w grę Counter-Strike 1.6: 15 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na naszych serwerach: TAK, ale były to bany w krótkich czasach Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: NIE Oświadczam, że posiadam swoje konto Steam z grą Counter-Strike 1.6. Link do mojego profilu Steam: Steam ID: 76561199710490297
Właściciel GET Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Właściciel Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Musisz wzór uzupełnić prawidłowo.
OffcierJP Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Niestety nie mogę wysłać, ponieważ ktoś już zajął taki nick
Właściciel GET Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Właściciel Opublikowano 21 Sierpnia 2025 19 minut temu, OffcierJP napisał(a): Serwer: Wpisz tu mod serwera, na którym chcesz zostać adminem np. 4FUN Chodzi o wzór. Tu masz przykład, że nie uzupełniłeś czegoś.
OffcierJP Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2025 ZOMBIE INFECTION
Właściciel GET Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Właściciel Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Kolejny raz powtarzam: proszę edytować główne podanie i uzupełnić we wzorze brakujące elementy.
OffcierJP Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2025 (edytowane) 55 minut temu, OffcierJP napisał(a): Imię: Grzegorz Aktualny wiek: 26 Serwer: Wpisz tu mod serwera, na którym chcesz zostać adminem np. Zombie infection Nick na tym serwerze: Slon Staż gry na tym serwerze: 2-3 lata Godziny w jakich grasz na tym serwerze: 10-23 Link do wykresu aktywności na tym serwerze: [ STATYSTYKI SPRAWDZISZ NA GAMETRACKERZE ] Czy posiadasz aktywną płatną usługę na tym serwerze: Nie Czy jesteś zaznajomiony z zasadami panującymi na tym serwerze: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram długo Znam dużo graczy Jestem praktycznie cały czas na serwie Czy deklarujesz chęć sprawowania funkcji admina przez minimum trzy miesiące: TAK Od kiedy grasz w grę Counter-Strike 1.6: 15 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na naszych serwerach: TAK, ale były to bany w krótkich czasach Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: NIE Chciałbym zostać adminem serwera Zombie Infection Oświadczam, że posiadam swoje konto Steam z grą Counter-Strike 1.6. Link do mojego profilu Steam: Steam ID: 76561199710490297 Edytowane 21 Sierpnia 2025 przez OffcierJP 4
Administrator Majtol Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi