Dron Opublikowano 9 Maja 2025 Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2025 Ім'я : Поточний вік : Введіть свій поточний вік, а не той, який вам буде через кілька днів або місяців Сервер : Увійдіть у мод сервера, адміністратором якого ви хочете бути, наприклад 4FUN Нік на цьому сервері : Введіть свій поточний нік та інші нікнейми, під якими ви грали на цьому сервері. Тривалість гри на цьому сервері : Вкажіть приблизну дату початку гри на цьому сервері Години гри на цьому сервері : Вкажіть більше або менше годин, наприклад вранці з 10:00 до 15:00 Посилання на діаграму активності на цьому сервері : [ВИ МОЖЕТЕ ПЕРЕВІРИТИ СТАТИСТИКУ НА GAMETRACKER] Чи є у вас активна платна послуга на цьому сервері : ТАК [НАПИШІТЬ ЯКУ, наприклад VIP PRO] / НІ [ЯКЩО У ВАС ВОНО БУЛО, НАПИШІТЬ] Чи знайомі ви з правилами цього сервера : ТАК / НІ Ви коли-небудь обіймали посаду адміністратора : ТАК [ЯКЩО У ВАС Є ІНШИЙ ДОСВІД, ОПИШІТЬ ЙОГО] / НІ Чи маєте ви базові знання про функції адміністратора : ТАК / НІ Кілька аргументів, чому вам варто стати адміністратором : [МІНІМУМ 3 АРГУМЕНТИ] [МІНІМУМ 3 АРГУМЕНТИ] [МІНІМУМ 3 АРГУМЕНТИ] Чи заявляєте ви про свою готовність працювати адміністратором щонайменше три місяці : ТАК / НІ [НАПИШІТЬ ЧОМУ] Як довго ви граєте в Counter-Strike 1.6 : Вкажіть приблизний час, наприклад 8 років або півроку. Чи були ви коли-небудь покарані на наших серверах : ТАК [ПОСИЛАННЯ НА ВАШІ БАНКИ НА bany.fragujemy.com] / НІ. Чи був у вас коли-небудь статус VAC на ваших облікових записах Steam : ТАК [ВКАЖІТЬ ПРИЧИНУ] / НІ. Я заявляю, що маю обліковий запис Steam з грою Counter-Strike 1.6. Посилання на мій профіль у Steam : Gruszi, 9 Maja 2025 Podania rozpatrujemy w formie pisemnej po polsku lub angielsku.
[CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Gruszi Opublikowano 9 Maja 2025 [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Opublikowano 9 Maja 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi