rein Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2025 (edytowane) Od razu naznaczę w razie pojawienia zagwozdki. Mam podmienione modele. Nie jest to cheat, ani skrypt etc., więc zgodnie z zapisem regulaminu, nie łamię go. Ale to tylko moje zdanie : D Jeśli jest to według Was zabronione to zbanujcie (lub po prostu umówmy się, że podmienie na default'owe i będzie gites : D ), ale proszę nadmieńcie w regulaminie o podmienianiu modeli (tak jak np. z komendami na zmniejszenie jakości smoke'ów). Pozdrawiam serdecznie Edytowane 25 Kwietnia 2025 przez rein
mtxpodloga Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2025 kolego, w linku do ssow dales link do strony megawrzuta, nie ma tam zadnych plikow do pobrania **komentarz do usuniecia** ravioli, 25 Kwietnia 2025 Super, że chciałeś pomóc ale w tym dziale nie jesteś upoważniony by się wypowiadać.
rein Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2025 11 minut temu, mtxpodloga napisał(a): kolego, w linku do ssow dales link do strony megawrzuta, nie ma tam zadnych plikow do pobrania **komentarz do usuniecia** zły link skopiowałem. Już post zedytowany. Dzięki ziomuś : ) Opublikowany: 7 minut i 45 sekund Zostałem odniesiony do regulaminu. Najmocniej przepraszam. Sprawa modeli jest zapisana w regulaminie. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Nie doczytałem tego, mój błąd. Jeszcze raz przepraszam, rozumiem jeśli ban będzie wisiał
rein Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2025 52 minuty temu, rein napisał(a): zły link skopiowałem. Już post zedytowany. Dzięki ziomuś : ) Opublikowany: 7 minut i 45 sekund Zostałem odniesiony do regulaminu. Najmocniej przepraszam. Sprawa modeli jest zapisana w regulaminie. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Nie doczytałem tego, mój błąd. Jeszcze raz przepraszam, rozumiem jeśli ban będzie wisiał Ale jeśli jest szansa na pomyślne odwołanie się, to w takim razie chciałem przeprosić, nie chciałem psuć rozgrywki, ani zyskiwać "nielegalnie" przewagi. Fajnie mi się gra u Was. Nie byłem świadom punktu o modelach i wiem, że to moja wina dlatego przepraszam. Wyrażam skruchę za popełniony czyn i jeśli jest opcja na to, by się odwołać, to zamieniam modele raz dwa : ) ravioli, 25 Kwietnia 2025 Proszę Cię byś nie spamował bezmyślnie tylko poczekał na sędziego który sprawdzi Twoje screeny i rozpatrzy.
Rekomendowane odpowiedzi