Dawci0 Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, Tsukiyomi napisał(a): Miałeś wystarczająco dużo czasu by schować się do kampy, nie napisałeś nic by kiszkin dał Ci wejść do kampy, jako iż dużo sytuacji z tobą było o twoich podkładkach dostałeś odrazu bana. Dodatkowo nie próbowałeś wejść do kampy z tego co widziałem. Opublikowany: 7 minut i 57 sekund 6 minut temu, Dawci0 napisał(a): Bo chłop nie wiedział żeby się posunąć tylko mam mu pisać on specjalnie czekał aż mnie ZM zarazi nawet nie strzelał do tych zm a ja próbowałem jakoś uciec do innej kampy Opublikowany: 13 minut i 5 sekund Widziałem że stał przy wejściu tej kampy więc nie miałem czasu żebyś wejść bo mi blokował widział że mnie ZM bije i nic nie pomogł tak jak napisałem próbowałem uciec do innej kampy jeszcze Frost granat rzucałem żeby nie dać się zarazić gdyby to była podkładka to bym wbiegł w tego zm a tak to próbowałem uciec Opublikowany: 14 minut i 36 sekund Przypadkowo to zacytowałem bo pierwszy raz się odwołuje i nie wiem jak to teraz usunąć Edytowane 5 Kwietnia 2025 przez Dawci0 has, 5 Kwietnia 2025 (edytowane) Popraw ten post i odnieś się do tego, co cytujesz, bo za moment wyląduje w koszu. Proszę po raz ostatni, żebyś dokładnie przeglądał to, co publikujesz, to moje ostatnie ostrzeżenie, kolejna taka sytuacja i leci warn. Daję Ci czas do 01:00 na poprawę postu - inaczej leci do kosza. Edytowane 5 Kwietnia 2025 przez has
Rekomendowane odpowiedzi