Skocz do zawartości

Ankieta dotycząca konkursów  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom konkursów przeprowadzanych na naszym projekcie?

• 8-10 ( biorę udział, bardzo mi się podobają, są pomysłowe, twórcze etc. )
    • 5-7 ( nie biorę udziału, ale jak obserwuje to nie mam zastrzeżeń )
    • 1-4 ( nie biorę udziału, gdyż konkursy wymagają poprawy )
      0
    • Nie interesują mnie żadne konkursy
  2. 2. Jak oceniasz konkurs "FragMaster", który odbył się już dwukrotnie?

• Ciekawy konkurs i fajnie, gdyby pojawiał się częściej
    • Ciekawy konkurs , ale nie było dane mi było wziąć w nim udziału
    • Nagrody w konkursie były nieatrakcyjne, co mnie zniechęciło do udziału
    • Fajny, ale lepiej bądź dodatkowo fajnie byłoby stworzyć konkurs na podstawie rankingu TOP10-15
      0
  3. 3. Czy jesteś zainteresowany wydarzeniem "Roast Fragujemy"?

• Tak, chętnie wezmę udział
    • Ciekawy format, ale raczej nie dla mnie ( ew. mogę wpaść posłuchać )
    • Format nieciekawy i nietrafiony - nie róbcie tego!
  4. 4. Czy jesteś zainteresowany wydarzeniem "Idol Fragujemy"?

• Ciekawy format, ale raczej nie dla mnie ( ew. mogę wpaść posłuchać )
  5. 5. Czy jesteś zainteresowany wydarzeniem "Starcie Fragujemy"?

• Ciekawy format, ale raczej nie dla mnie ( ew. mogę obserwować transmisję )
      0

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 31.03.2025 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zapytanie odnośnie konkursów

Witajcie Fragowicze,

Rozpoczęła się wiosna i z tej okazji chcemy przeprowadzić badania i analizy dotyczące konkursów na naszym projekcie.

Wasze odpowiedzi w temacie oraz wzięcie udziału w tej ankiecie pozwoli nam uzyskać kluczowe informacje wobec oczekiwań naszej społeczności.

- - -

Poniżej znajdziecie opis konkursów, które w przeszłości odbyły się lub w przyszłości chcielibyśmy zorganizować dla Was:

• FragMaster - konkurs polegający na wymianie ilości fragów ( punktów w tabeli pod TAB z mapy na danym naszym serwerze ) na pieniądze w sklepie, co pozwala na zakup usług typu V.I.P bądź Premium

• Roast Fragujemy - konkurs polegający na przygotowaniu około 3-5 minutowego materiału komediowego do występu, w którym będzie można obrażać ( a właściwie wyśmiewać ) administrację lub inne osoby funkcyjne naszego projektu

• Fragowy Idol - konkurs przeprowadzany na naszych serwerach głosowych, w którym każdy z uczestników wybiera piosenkę w celu jej zaśpiewania przed widownią na żywo, zaś jury ocenia występ, a najlepsi zgarniają nagrody

• Starcie Fragujemy - konkurs, a właściwie turniej polegający na starciu się zgłoszonych uprzednio drużyn, np. 2 na 2 lub 5 na 5 i eliminacjach, po których zwycięska drużyna zgarnia główną nagrodę ustaloną przez organizatorów

- - -

Ankieta trwa do końca miesiąca, czyli 31 marca 2025 do godziny 23:59

Czekamy również na Wasze opinie i komentarze!

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 12
Opublikowano

Ciekawa ankieta oraz ciekawe pomysły. Ja osobiście na pewno bym wziął udział w Starcie Fargujemy ;D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

FragMaster- najbardziej sprawiedliwy i przyjemny konkurs :fg_pepe_heart: chętnie jeszcze raz wezmę w nim udział :)

Konkurs o top10-15 to już bardziej dla ludzi, którzy całe dnie spędzają na serwie. 

Idol, roast- coś nowego i napewno bym posłuchał :) 

Starcie Fragujemy- chyba jeden z najbardziej niedocenionych konkursów :( ostatnio nie cieszył się zainteresowaniem, sam wziąłbym udział ale ograniczony czas mi to uniemożliwia :( może reszta graczy ma podobnie.

Dla organizatorów i pomysłodawców konkursów na fragu należą się duże brawa:fg_pepe_love: 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Starcie Fragujemy -  fajna opcja, chętnie wezmę udział 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD
Opublikowano

Wszystkie konkursy mają swój urok, ale ciekawi mnie trochę roast ;P 

Z chęcią wezmę udział w dwóch konkursach ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Starcie Fragujemy dobry pomysł , i szkoda że nie ma do tego ankiety każdy na wybraną opcję mógł by zagłosować pozdrawiam.

Edytowane przez djhooker
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • ZKKF
Opublikowano

Czekam ze zniecierpliwieniem na Idola i Roast- bardzo ciekawe pomysły.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

FragMaster - zdecydowanie konkurs dla szerszego grona :)

Starcie Fragujemy - jak się zbiorą ekipy z przysłowiowej topki z każdego servera to będzie ciekawie, aż miło pooglądać ^^

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

FragMaster - Zdecydowanie najlepiej pasujący konkurs. Praktycznie każdy gra w cs'a mniej lub więcej i większość ma szanse coś wygrać. ;) 

Roast Fragujemy - Na Fragujemy wiele ludzi ma do siebie dystans i poczucie humoru, więc również mogłoby to wypalić - chętnie posłucham.

Fragowy Idol - Bardzo miło to wspominam z młodzieńczych lat na Teamspeak'u...Zdecydowanie super pomysł! Mamy nawet kilku kandydatów "na już". :fg_pepe_heart:

Starcie Fragujemy -  Pomysł super i mam nadzieje, że taki turniej w końcu wypali!

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
  • FragMaster - bardzo fajny konkurs, w którym każdy może zyskać - można powiedzieć, że połączenie przyjemnego z pożytecznym :fg_pepe_shoots:
  • Roast Fragujemy - może być bardzo zabawnie i śmiesznie, chętnie bym posłuchała wrzutów na administrację ^^
  • Fragowy Idol - oczywiście to jest konkurs idealny dla mnie  :fg_pepe_heart: karaoke-ruchomy-obrazek-0008.gif W duecie z @ Walunio  wyszło by to pewnie mega :fg_face_gessler:
  • Starcie Fragujemy - szczerze? Nie wydaje mi się, że ten konkurs wypali patrząc pod względem Turnieju, do którego nawet nie doszło... 
  • Serduszko fragowe (+) 3
  • Moderator Forum
Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na Frag Mastera, aby ponabijać fragi na serwerku i do tego podładować sobie fragi na koncie. Reszta konkursów jak najbardziej na plus z chęcią bym je pooglądał! ^^

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • Moderator Forum
Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc każda propozycja ma w sobie coś w co byłbym zaangażowany bądź brał czynny udział.

FragMaster - Bardzo fajny konkurs w którym sam brałem udział i który dla mnie był zwycięski. Niestety nie jest on dla wszystkich graczy ze względu na posiadane umiejętności.

Roast Fragujemy  - Konkurs dla każdego, moc wylania swoich największych żalów, osobiście sam bym wziął udział ze wcześniejszą przygotowaną mową. 

Fragowy Idol - ciekawa koncepcja, lecz obawiam się że liczba uczestników mogłaby trochę rozczarować ze względu na trud w odwadze przy tego typu konkursach.

Starcie Fragujemy - Pamiętam że coś takiego miało być, lecz nie pojawiło się. O ile 1 vs 1 bądź nawet 2 vs 2 doszło by to skutku to 5 vs 5 mogłoby wyglądać ciężej. Lubię tego  typu konkursy, lecz myślę że nagrody musiałby tutaj spełniać bardzo kluczową rolę.

Podsumowując osobiście zrobiłbym dwa konkursy. Jeden taki w którym mogą się wykazać osoby, które posiadają skila, a w drugim każdy gracz/użytkownik naszego forum.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Starcie Fragujemy i Roast Fragujemy to jest to!

Czekam z niecierpliwością :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności