Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• ZKKF
Opublikowano

Hej, ostatnio ukazała się długo wyczekiwana przeze mnie premiera sequelu Warhorse'ów - Kingdom Come Deliverance 2. Powiem Wam, że jestem pod ogromnym wrażeniem tego, jaki postęp graficzny, ale i mechaniczny poczyniła część druga w odniesieniu do jedynki. Na pierwszy rzut oka faktycznie trudno dostrzec jakieś rewolucyjne i nowatorskie rozwiązania w kontekście mechanik, bo graficznie dwójka wyraźnie odjeżdża od jedynki, pozostawiając ją w tyle, ale to co zrobili Czesi to w moim mniemaniu bezsprzeczny majstersztyk. Przegrałem zaledwie parę godzin i warstwa fabularna w porównaniu do pierwszej części rozkwita i czuć, że studio przyłożyło się do najbardziej doskwierającego problemu, który towarzyszył temu RPG. Ciekawe, piękne lokacje, widoki równie piękne co w jedynce, a nawet śmiało stwierdzę, że po stokroć urodziwsze. Sama optymalizacja gry także zasługuje na oklaski, bo jedynka jaka pod tym względem była to każdy wie. Załączam parę swoich screenów z gry, jeśli gracie, wrzucajcie też swoje! Gra miodna, middle age wręcz wylewa się z tego tytułu, własnie tego wyczekiwałem ;)

3.jpg

4.jpg

henryk.jpg

szubienica.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności