Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 9 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Podczas instalowania aplikacji MX Video Player oraz Agile Lock v2.0 wyskakuje komunikat: "Aplikacja nie jest zainstalowana. Nie można zainstalować aplikacji MX Video Player w tym telefonie." Dodam, że aplikacje instaluje przez program ASTRO.
MarkeloN Opublikowano 9 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2012 a na jaki telefon ?
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zapomniałem napisać... Sony Ericsson Xperia X8
MarkeloN Opublikowano 9 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zobacz czy ta aplikacja co pobrałeś jest na android bo możliwe, że pobrałeś tą aplikacje na symbian @edit Zobacz z tego źródła http://www.xperiax8.com.pl/post3284.html?hilit=mobo#p3284
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Aplikacja ta jest przeznaczona na wersje androida 2.1 i nowsze a o ile się orientuję se x8 ma androida 1.5 radzę zainstalować sobie najnowszego dostępnego androida na ten fon i wtedy żadna aplikacja nie będzie już problemem.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nie było tego wątku w nowych postach, więc nie widziałem że odpisaliście, Więc tak: Zaktualizowałem androida do 2.1 i wszystko śmiga jak powinno. Wcześniej miałem wersje 1.6. Niestety pomimo wykonania kopii zapasowej nie mogłem przywrócić aplikacji. Ale to mały problem, bo wszystko już pościągałem z marketu. Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi