Jozef Stalin Opublikowano 22 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam wszystkich normalnych moderatorów / adminów tego szanownego forum. Powodem mojego zażalenia jest karygodne zachowanie się admina "Rogal" , który to wlepił mi 5-cio godzinnego bana za "bugowanie grawitacją na mapie " . Nie zbugowałem mapy w żaden sposób , zabrałem grawitację i poszedłem sprawdzić czy ktoś jest na dachu na mapie zm_anekin_house_v4. Wspaniałomyslny admin zasłaniał się regulaminem w którym ponoć jest napisane że nie wolno tego używać , lecz chyba zapomniał on założyć szkieł kontaktowych. Zachowanie takiego admina , odbiega od rzeczywistości który nadal pisząc z moim znajomym na serwerze zasłaniał się regulaminem. Proszę o rozpatrzenie tej sytuacji i wyciągnięcie konsekwencji , ponieważ przez "takiego" admin Wasz serwer na pewno upadnie . Ps. Jeśli w regulaminie tego nie ma , a raczycie to dodać to należy na początku mapy upominać graczy czego robić nie wolno. Wypowiedz się teraz Panie Rogalu , oraz gdy banujesz to dawaj sensowniejsze wyjasnienie ! ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Jozef Stalin==== Zbanowane IP : 83.12.172.14==== Admin : Rogal==== Powod Bana : bugujesz==== Wygasa : 07/23/2013 - 04 : 06 : 21 ( od 07/22/2013 - 23 : 06 : 21 )*DEAD* Jozef Stalin : rogalKicked :[NeoBans]
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 22 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2013 Nie ten dział. http://fragujemy.com/forum/112-zm-skargi-na-admina-i-gracza/ @Close
Rekomendowane odpowiedzi