bhop1122 Opublikowano 5 Października 2024 Fragowicz Opublikowano 5 Października 2024 (edytowane) Serwer, na którym nadano karę: 4 fun , cs 1.6 Nick z gry: Bhop Data nadania kary:14:02 Link do screenów lub povów: megawrzuta.pl/ne5ben8n mimo że zostałem odbanowany, ban nadal jest, po wejsciu na server?? mimo ze nie mam bana, to nadal go mam XD https://imgur.com/a/wDb87ht Edytowane 5 Października 2024 przez bhop1122
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 5 Października 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Października 2024 Przestaniesz spamić tematami? Dostałeś UB już za pierwszym razem. Każdy kolejny temat wyląduje w koszu.
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 5 Października 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Października 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi