CrossEyed Opublikowano 6 Maja 2024 [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Opublikowano 6 Maja 2024 Skarga na: gracza Dlaczego składasz skargę: speedhack Nick z gry: CrossEyed Nick osoby oskarżonej: osiedlowymaha5adza Data zdarzenia: 06.05.2024, 23:35 Opis zdarzenia: Pomijając natrętny autobh, przez niego brak odrzutu i wpychanie zombie do kamp, na co nie mam nagrania, na clipie udało mi się ująć SH (nie wiem czemu przycięło mi się na dwa razy ale jest późno i ciężko mi się myśli) Dowód: 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 6 Maja 2024 Administrator Główny Opublikowano 6 Maja 2024 1. To nie jest sh 2. Dowodem musi być demo 3. Zły dział - https://fragujemy.com/forum/651-zglos-cheatera-lub-skryptera/
CrossEyed Opublikowano 6 Maja 2024 Autor [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Opublikowano 6 Maja 2024 (edytowane) Dlaczego nie klip? Dema są o dwie dekady za stare do obróbki. Pytanie ostatnie zanim poproszę o zamknięcie tematu - auto BH jest dozwolone czy nie? Edytowane 6 Maja 2024 przez CrossEyed
Administrator Główny gtx Opublikowano 6 Maja 2024 Administrator Główny Opublikowano 6 Maja 2024 Dema w żaden sposób nie obrabiasz tylko podajesz oryginalny link do HLTV i Sędziowie oceniają to na podstawie viewdemo w csie. Abh nie jest dozwolone. 1
CrossEyed Opublikowano 6 Maja 2024 Autor [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Opublikowano 6 Maja 2024 Oh, już kojarzę, dobra Dzięki, można zamknąć w takim razie a ja poszukam timestampów z autobh
Beka-prawdziwy Opublikowano 6 Maja 2024 Zawieszony Opublikowano 6 Maja 2024 (edytowane) Dokładnie, zgłosiłem również. Przez 2 mapy naliczyłem 11 akcji do bana Edytowane 6 Maja 2024 przez Beka-prawdziwy
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 7 Maja 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 7 Maja 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi