Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 29 Grudnia 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2011 Należy podmienić folder resource wraz z jego zawartością. Folder resource znajduje się w folderze cstrike lub w przypadku polskiej wersji steama cstrike_polish.Download w załączniku
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zaraz sb podmienię + dla cb Marianku :)
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zajebiste, punkt leci :) Jak dodać serwer w tym menu?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wchodzimy do Kod: Dla Non Steam c:\Program Files\Valve\cstrike\resource Dla Steam c:\Program Files\Steam\steamapps\nazwa_kona\counter-strike\cstrike\resource i otwieramy plik gamemenu.res za pomocą notatniku. Kod dodania Nowego serweru : Kod php: { "label" "nazwa" "command" "engine connect ip; password" } Info: Nazwa: Twoja nazwa w GameMenu IP: Wpisujemy tutaj ip wraz z portem serwera. password: password - po spacji podajemy haslo do serwera, jesli serwer jest publiczny to zostawiamy puste Przykładowe Kod serwera GameMenu: Kod: { "label" "Enter-Frag [4FUN]" "command" "engine connect 91.199.22.67:27627; password" } Pamiętaj: # Kazdy label musi mieć kolejne numery # Pamiętaj aby dodawać kod serwera przed kod Kod: { "label" "Nowa Gra" "command" "OpenCreateMultiplayerGameDialog" } PRZYKŁAD GameMenu: Kod: "GameMenu" { "1" { "label" " Wznow Gre" "command" "ResumeGame" "OnlyInGame" "1" } "2" { "label" " Rozlacz" "command" "Disconnect" "OnlyInGame" "1" "notsingle" "1" } "3" { "label" " Enter-Frag [TP]" "command" "engine connect 39.232.323.344:23445; password" } "4" { "label" " Enter-Frag [ZM]" "command" "engine connect 71.199.22.43:25421; password" } "5" { "label" " Enter-Frag [DR]" "command" "engine connect 93.149.232.53:23327; password" } "6" { "label" " Nowa Gra" "command" "OpenCreateMultiplayerGameDialog" } "7" { "label" " Lista Serwerow" "command" "OpenServerBrowser" } "8" { "label" " Opcje" "command" "OpenOptionsDialog" } "9" { "label"" Wyjscie" "command" "Quit" } } Oczywiście, że to podane przykładowe IP serwerów. ;)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 2 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mógłbym prosić o poprawe? Po zmianie silnika zniknął załącznik
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zrobione.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2012 Podziękować :)
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 13 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Powiem tak , ogółem bardzo fajne ale ten napis Enter-Frag mnie przeraża . Przepraszam za krytykę no ale mam oko do tego.. ale plus za chęci ;) Jak wymienię w końcu sprzęt komputerowy to zrobię to i inne projekty .
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wiedziałem, że jak grafik zobaczy to krytycznie sie wypowie :P Jak będziesz miał czas to zrób tło, ja dorobie serwery w menu i będzie eleganckie menu "Fragujemy.com" :D
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 13 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Plus za dobre chęci a ogólnie może być - będę miał czas podmienię.
Rekomendowane odpowiedzi