karol Opublikowano 6 Stycznia 2024 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2024 co zrobic jak nie mam ss tam gdzie mają być? wcale ich nie mam Mam za to ss które robilem na tej samej mapie chwile przed, bo ogromny ping byl (min. 110 u kazxego, fajnie to wyglądalo) +dlugi czas gram na tym serwerze, gruszi mnie zbanował po tym jak go zabilem. Mam inne ss jak jestesmy razem na podium na starszym ss, wiec kiedys mu nic nie przeszkadzało a teraz bana mam bez ss
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2024 Przyznaj się od razu jak latałeś odpalony i po problemie. Chwile temu miałeś 3 ssy teraz wcale? Nie udało się zamazać modeli na screenie? Szukaj w plikach i nie wymyślaj
Administrator Majtol Opublikowano 6 Stycznia 2024 Administrator Opublikowano 6 Stycznia 2024 Po pierwsze jak zakładasz temat to ustawiaj odpowiednie nazwy tematu, a nie robisz syf. Druga kwestia- wystarczyło edytować poprzedni temat i tam również zadać te pytania, a po trzecie to nie miejsce wyżaleń na Admina. Zapraszam do tematu (kliknij w nazwę poniżej): [FAQ] Co to są screeny i gdzie się znajdują? Dział odwołań CS 1.6: https://fragujemy.com/forum/204-screenshoty-povy/
Administrator Majtol Opublikowano 6 Stycznia 2024 Administrator Opublikowano 6 Stycznia 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi