Lord Voldemort Opublikowano 29 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Witam,niewiedzialem gdzie to napisac wiec napisze to tu. Chcialbym zglosic skarge na Adminow ktorzy opiekuja sie serwerem DD2 only.Zaden admin niewchodzi na ten serwer rzadko kiedy sie widzi jakiegos.Gram na Waszych serwerach od niedawna i zdziwilo mnie to ze niema Adminow. Mam nadzieje ze ktos sie ta sprawa zajmie,bo sa "Cziterzy" na serwerze i niemozna im nic zrobic. Edytowane 29 Maja 2013 przez Lord Voldemort
Ola Opublikowano 29 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 Każdy admin ma swoje życie .... Zrobiło się ciepło to nie sądzę żeby ktoś normalny siedział ciągle przy kompie. Wiadomo , że rano nikogo nie będzie bo pracuje lub jest w szkole. Gdy ja jestem po południu to widzę często jakiegoś admina. Jak widzisz , że ktoś czituje to napisz na forum , albo kręć demko nwm , jest dużo różnych sposobów...
Lord Voldemort Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Najlepiej jakby bylo takie cos jak Vote dla 1 osoby bo np przed chwila mialem w teem czitera a w ct niebylo ogarow i niewiedzieli co to jest konsola... Sam niemoglem go votowac... Edytowane 29 Maja 2013 przez Lord Voldemort
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 29 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 Administrator też ma swoje życie... Pracę, szkołę... Nie jest zawsze dostępny 24/7
N3v3R Opublikowano 29 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 Właśnie po to jest napisana Rekrutacja ON.Nie ma wystarczającej ilości adminów by byli oni 24/7 dostępni. Wybacz ale i tak robimy wszystko co w naszej mocy by być dostępnym jak najczęściej , ale życie prywatne też wymaga , urzędy , lekarze itd. tam wszędzie czas leci.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 29 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2013 Wyjaśnione.
Rekomendowane odpowiedzi