AsSteX Opublikowano 25 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2013 Witam. Piszę ponieważ bardzo chcę grać w cs na steam a Lagi mi na to nie pozwalają. Umieszczam Demo Niżej. Lagi mam tylko gdy poruszę myszką. Gdy idę normalnie jest Ok. Z góry dzięki. Oraz + Dla tego co pomoże mi. PS. Żadne Komendy nie pomagają. Wpisywałem już wiele. http://speedy.sh/NmkBr/DemoLagi.dem
AsSteX Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2013 Moze zainstaluj inne sterowniki do karty graficznej. To cos bedzie z grafika. // Tak napisał jeden Typ z innego Forum. Jak myślicie? To może być to czy jednak nie ma sensu zawracać sobie tym głowy bo chodzi o coś innego?
Ola Opublikowano 25 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2013 Jak myślicie? To może być to czy jednak nie ma sensu zawracać sobie tym głowy bo chodzi o coś innego? To raczej chodzi o grafikę , no chyba że masz od niedawna steama . Ja na początku gry na steam miałam lagi ale wszyscy których pytałam mówili , że to normalne .
AsSteX Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2013 Steam mam już około Rok lub 2 lata
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 25 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2013 Zaktualizuj swoje stery :), jaki masz system ?
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 25 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2013 W ostateczności zrób reinstall.
AsSteX Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2013 Reinstall Nie pomógł. Mam Windows XP ;<
JaWoR Opublikowano 26 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2013 Nagraj normalne demko, najlepiej na zwykłym FFA lub coś, bo nie mam niektórych modeli itd, i nie mogę odtworzyć demka i Ci pomóc.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 26 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2013 Jaki komputer? Podaj chociaż ile lat ma :).
Rekomendowane odpowiedzi