Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 24 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Polska 3 - 1 Serbia Dzisiaj pierwszy mecz w tym roku naszej Biało-Czerwonej reprezentacji w siatkówce. Zagramy dziś z utytułowaną reprezentacją Serbii. Mecz będzie można obejrzeć na kanale Polsat Sport. Skład reprezentacji Serbii na mecz towarzyskiez Polską w Miliczu: Rozgrywający:Aleksa Brdović, Nikola Jovović Atakujący:Sasa Starović, Dusan Petković Libero:Nikola Rosić, Filip Vujić Środkowi:Dragan Stanković, Marko Podrascanin, Milan Rasić, Srecko Lisinac Przyjmujący:Nikola Kovacević, Marko Ivović, Nemanja Petrić, Uros Kovacević Skład reprezentacji Polski na towarzyskie mecze z Serbią:Rozgrywający: Łukasz Żygadło , Fabian Drzyzga Przyjmujący: Michał Winiarski , Bartosz Kurek , Michał Kubiak , Wojciech Włodarczyk Środkowi: Piotr Nowakowski, Marcin Możdżonek, Łukasz Wiśniewski, Andrzej Wrona Atakujący: Zbigniew Bartman, Dawid Konarski Libero: Krzysztof Ignaczak, Paweł Zatorski Także słucham waszych przewidywać co do dzisiejszego meczu :) Ja mówię 3:2 dla Polski :) Edytowane 25 Maja 2013 przez Hs^Fatal1T
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 24 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2013 3:1 dla Polaków :)
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 24 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2013 Żeby nie było że nie jestem Patriotą to mówię że Wynik to 3:2 Dla Polski ^^
N3v3R Opublikowano 24 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2013 a pewnie i tak przegrają ^^ , Nie jestem Patriotą , WINA TUSKA! 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Mecz zakończył się naszym zwycięstwem 3:1. Temat można zamknąć. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Hs^Fatal1T
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi