Hs^Andro1d Opublikowano 11 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2013 Siemka, na steamie gdy klikam TAB nie pokazuje mi banneru The Orange Box. A Avatary widać, wszystko jest ok, ale nie widać banneru. Wie ktoś może jak to naprawić ? A i w górnym lewym rogu ekranu też nie widać.
JaWoR Opublikowano 11 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2013 Masz zaktualizowanego cs? Jeżeli tak to cofnij aktualizacje, popatrz na filmiki na youtube jak to zrobić. Albo zrób tak: -wyłącz steam -usuń pliki rejestru Jeżeli nie pomogło nic z tego to napisz czy masz cs zaktualizowanego czy nie to pomoge skuteczniej.
Hs^Andro1d Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2013 Nie chcę mieszać w tych plikach, bo coś może pieprznąć, a ja się nie znam za bardzo na steamie, bo mam go od 9 maja. :) Więc niech zostanie tak jak jest. Może naprawi się to z czasem, ale wątpie w to.
nWk'Biba Opublikowano 12 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2013 Wiem już o co Ci chodzi, miałem to samo i po prostu zrób tak jak na filmie ( sam go kręciłem ) i na 100 % zadziała :)
Hs^Andro1d Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2013 Biba, zrobiłem sposobem z filmiku i zjebało mi cs`a. Muszę zainstalować ponownie, ale nie trzymam do Ciebie urazy, bo jesteś spoko gość. /temat do zamknięcia. :)
nWk'Biba Opublikowano 13 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2013 Zrób tak jak na filmie i na 100 % będzie dobrze. Sam robiłem identycznie, wysłałem też kumplom z cs'a i im też zadziałało. Zapewne nie wpisałeś tej komendy -nfobo -nomsa ( trzeba )
Hs^Andro1d Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2013 Wpisałem. Popsuło mi cs`a, ale zrobiłem reinstalla i jest ok. Można zamknąć temat. :) PS. Biba, dostałeś suba i fajne, chociaż nie działa ;))
Rekomendowane odpowiedzi