jotwupan Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Serwer, na którym nadano karę: ★ ONLY DD2 #02 ★ Nick z gry: 997 Data nadania kary: dziś 00:25 Rodzaj stwierdzonego oszustwa: ban za aimbot, admin ma demko Czy przyznajesz się do używania oszustwa: nie poprzednie odwołanie: Prosiłbym o rozpatrzenie odwołania jeszcze raz. Tak naprawdę oceniliście J E D N A/DWIE akcje podejrzanie.. na całe kilkadziesiąt minut gry, grałem od pistoletówki do końca meczu, bez przesady.. nawet jeśli jeden strzał wyglądał "podejrzanie" to jest to J E D E N strzał na tysiące innych podczas całej gry. Tak jak napisałem wcześniej, prosiłbym o rozpatrzenie odwołania jeszcze raz. Na serwerze chciałbym grać, więc i tak mielibyście na mnie oko.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @ gtx rozpatrzy ponownie twoje odwołanie. 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użyj opcji ,,zgłoś" w poprzednim temacie.
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi