Hs^Andro1d Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Cześć, pobrałem sterowniki do karty graficznej (ATI Radeon HD 3450 (Microsoft Corporation WDDM 1.1) i minecraft działa, CS DZIAŁAŁ na OpenGL, ale teraz jak chcę wejść to wyskakuje takie coś: A gdy uruchamiam system to wyskakuje error: Sterowniki pobrałem stąd: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista32.aspx Mój system operacyjny to Windows 7, 32 bit.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zapewne sterowniki się źle zaintalowały, gdyż nie może znaleźć owego pliku.
Hs^Andro1d Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zapewne sterowniki się źle zaintalowały, gdyż nie może znaleźć owego pliku. Więc mam ponownie pobrać i zainstalować ten plik, który podał mi kanix ? @Edit: Dobra, robię reinstall sterowników i cs`a.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zapewne sterowniki się źle zaintalowały, gdyż nie może znaleźć owego pliku. Więc mam ponownie pobrać i zainstalować ten plik, który podał mi kanix ? @Edit: Dobra, robię reinstall sterowników i cs`a. Na raze same stery ponownie zainstaluj
Hs^Andro1d Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ok, odinstaluje, I zainstaluje ponownie i zobacze czy coś sie zmieniło... @Edit: Zainstalowałem sterowniki ponownie, ale nadal przy starcie systemu pojawia się ten error... ;/ Co się dzieje?! @Edit2: A i czy jak nadal ten error będzie się pojawiał i nic z tym nie zrobię to po jakimś czasie nie rozpieprzy mi to komputera lub karty graficznej w pizdu ? Heh.. ;/
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A pomyślałeś nad tym żeby odinstalować CS'a i ponownie go zainstalować? Odinstaluj te sterowniki, wejdź w Menadżer urządzeń->Karty graficzne->Sterowniki->Aktualizuj sterowniki.
Hs^Andro1d Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A pomyślałeś nad tym żeby odinstalować CS'a i ponownie go zainstalować? Odinstaluj te sterowniki, wejdź w Menadżer urządzeń->Karty graficzne->Sterowniki->Aktualizuj sterowniki. Oj,oj. Twój sposób nie działa. Dobra pójdę któregoś dnia do sklepu komuterowego i ich poproszę, aby mi to zainstalowali czy coś. ;3 Dzięki za pomoc. Heeeeyo. /temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi