Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Grałem ostatnio kilka rankedów z kolegami z Lobby całą piątką i niestety jeden z kolegów nie posiada statusu Prime, pokazał mi się komunikat "Ten mecz nie wpłynie na rangę" i słyszałem kilka legend od innych znajomych że komunikat ten to totalna bzdura jako iż możliwe jest spadnięcie z rangi podczas grania z Non Prime ale nie awans, z innej strony słyszałem że obie opcje są możliwe a komunikat ma na celu skłonić graczy Non Prime do zakupienia opcji Prime, troszkę pogooglowałem i znalazłem dyskuję na pewnym forum że żadna z tych opcji które podałem wyżej nie jest prawidłowa i że komunikat ten jest w 100% potwierdzony tzn. Nie ma opcji awansu lub spadnięcia z rangi. Moi drodzy mieliście może już styczność z takim komunikatem? I jeżeli tak to zapraszam serdecznie do dyskusji czy jest to Mit czy jednak Prawda ;)

Pozdrawiam

YBW Reddoc

• [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Kiedyś gdy nie miałem prime grałem z 4 osobami z primem i goldem, też mieli komunikat ale rangi im nie dawało i nie spadali

Opublikowano

Cała drużyna musi mieć status Prime żeby mecz mógł być zaliczony do turnieju rankingowego.

W innym wypadku gdy jeden z członków drużyny nie ma statusu Prime gra rozpocznie tzn. turniej nierankingowy, gdzie wygrana czy przegrana nie mają wpływu na rangę

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Tak jak wspomniał @ KaRTeK , konta non-prime na aktualną chwile, nie mogą grać w grach rankedowych... 

Występuje dla tych kont jedynia opcja grania meczy nie rankingowych...

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ogólnie rankedy z non-prime to nic innego jak scrimmage. Można ten tryb grać nawet jeśli prime'a ma cała piątka. Reguły są takie same jak na MM, tyle że ranga się nie zmienia.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności