ybwreddoc Opublikowano 18 Października 2022 Fragowicz Opublikowano 18 Października 2022 Witajcie, Grałem ostatnio kilka rankedów z kolegami z Lobby całą piątką i niestety jeden z kolegów nie posiada statusu Prime, pokazał mi się komunikat "Ten mecz nie wpłynie na rangę" i słyszałem kilka legend od innych znajomych że komunikat ten to totalna bzdura jako iż możliwe jest spadnięcie z rangi podczas grania z Non Prime ale nie awans, z innej strony słyszałem że obie opcje są możliwe a komunikat ma na celu skłonić graczy Non Prime do zakupienia opcji Prime, troszkę pogooglowałem i znalazłem dyskuję na pewnym forum że żadna z tych opcji które podałem wyżej nie jest prawidłowa i że komunikat ten jest w 100% potwierdzony tzn. Nie ma opcji awansu lub spadnięcia z rangi. Moi drodzy mieliście może już styczność z takim komunikatem? I jeżeli tak to zapraszam serdecznie do dyskusji czy jest to Mit czy jednak Prawda Pozdrawiam YBW Reddoc
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 18 Października 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 18 Października 2022 Kiedyś gdy nie miałem prime grałem z 4 osobami z primem i goldem, też mieli komunikat ale rangi im nie dawało i nie spadali
KaRTeK Opublikowano 18 Października 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2022 Cała drużyna musi mieć status Prime żeby mecz mógł być zaliczony do turnieju rankingowego. W innym wypadku gdy jeden z członków drużyny nie ma statusu Prime gra rozpocznie tzn. turniej nierankingowy, gdzie wygrana czy przegrana nie mają wpływu na rangę 1
SMx Opublikowano 18 Października 2022 Donator Opublikowano 18 Października 2022 Tak jak wspomniał @ KaRTeK , konta non-prime na aktualną chwile, nie mogą grać w grach rankedowych... Występuje dla tych kont jedynia opcja grania meczy nie rankingowych... 1
ybwreddoc Opublikowano 18 Października 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Października 2022 To w sumie całkiem fajna sprawa, można pograć mecz "Turniejowy" bez obawy że się utraci rangę
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 18 Października 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2022 Ogólnie rankedy z non-prime to nic innego jak scrimmage. Można ten tryb grać nawet jeśli prime'a ma cała piątka. Reguły są takie same jak na MM, tyle że ranga się nie zmienia. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi