Jam4L Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam, Dla mnie każdy z adminów, który wypowiedział się na tak, wykazał się brakiem profesjonalizmu i doświadczenia. Moje prośby o zobaczenie jak ten gracz gra, były niestety ignorowane. Oglądnięcie dwóch demek pozwoliło mi na postawienie diagnozy, że gracz Wyindywidualizowany Chill to odpaleniec jakich wiele na tym serwerze. Naprawdę uśmiałem się strasznie na wczorajszym demku cs_wiocha. Sory za słowa ale jestem naprawdę wkurwiony na adminów, którym nie chciało się ruszyć dupy i poświęcić 5 min na oglądnięcie głupiego demka aby złapać gracza na gorącym uczynku. PS. Pozdrawiam adminów, którzy na tej mapie nic nie zauważyli Miłego oglądania.
Paciaciak Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zawieszony Opublikowano 9 Kwietnia 2013 http://fragujemy.com/ssy-by-chill?pid=34505#pid34505 Po tym jak do mnie napisałeś na inferno dostał ss'y. Na de_dust2 już nie był zbanowany, co ci pisałem a Ty dalej swoje.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam, Dla mnie każdy z adminów, który wypowiedział się na tak, wykazał się brakiem profesjonalizmu i doświadczenia. Moje prośby o zobaczenie jak ten gracz gra, były niestety ignorowane. Oglądnięcie dwóch demek pozwoliło mi na postawienie diagnozy, że gracz Wyindywidualizowany Chill to odpaleniec jakich wiele na tym serwerze. Naprawdę uśmiałem się strasznie na wczorajszym demku cs_wiocha. Sory za słowa ale jestem naprawdę wkurwiony na adminów, którym nie chciało się ruszyć dupy i poświęcić 5 min na oglądnięcie głupiego demka aby złapać gracza na gorącym uczynku. PS. Pozdrawiam adminów, którzy na tej mapie nic nie zauważyli Miłego oglądania. Miał nie raz robione ss'y
Jam4L Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Człowieku jesteś adminem rusz dupe z serwera i oglądnij demko a później się wypowiadaj na temat czy jest czysty. Naprawdę przeraża mnie Twoje podejście do sprawy.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Człowieku jesteś adminem rusz dupe z serwera i oglądnij demko a później się wypowiadaj na temat czy jest czysty. Naprawdę przeraża mnie Twoje podejście do sprawy. Nie mój serwer, jestem adminem na innym serwerze, więc nie jest to moim obowiązkiem. Jakbyś pomyślał, to może ma przeczucie, a jak miał kilkakrotnie robione ss, które nic nie wskazały ani razu to co mam zrobić? Oceniać po demku, gdzie rzeczywiście po prostu dobrze gra?
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dobra, to zaczniemy. Jak dla mnie to nie tobie oceniać na ile profesjonalni i doświadczeni są administratorzy. Nawet jeśli na tym demku jest odpaleniec z Nickiem Wynidywidualizowany czy jakoś tak, to ja mogę dziś wejść na nicku Jam4L odpalić coś tam i będzie demko ;)
Jam4L Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 SS'y to gówno dla cwaniaków to pic na wode myślisz, że nie da się tego obejść ? Nie wiem czy wiesz wiele serwerów już rezygnuje z robienia ss'ow tylko nagrywane są demka i oglądane.
Paciaciak Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zawieszony Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jeszcze dodam, że przebywałem z nim w tym czasie jak grałeś na Team Speak'u.
Jam4L Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Widać, że macie ogarnięte rezerwacje nicków na serwerze. Nie wiem mam przedstawić wam inne demko??? Nikomu się nie chce oglądnąć demka :D ? Co z tego ?? Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka ?
Rekomendowane odpowiedzi