Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mam bardzo poważny problem z CS'em. Wczoraj antywirus wykrył mi na dysku wirusy dzięki którym usunęło mi wszystko z dysku. Naprawiłem problem. Po zainstalowaniu Steam, oczywiście aktualizacja była obszerna która trwała ok 10 min. po zainstalowaniu CS pojawił się problem. Wcześniej miałem ucięte boki, a po włączeniu opcji "Widscreen" teraz mam tak jak na screenie. Teraz jest wszystko powiększone 2x razy. :( Bardzo proszę o pomoc. Karta. graf (Intel 4 Series Express Chipset Family) - zintegrowana. Przedtem śmigało wszystko elegancko. Po usunięcia wszystkiego z dysku i zainstalowaniu CS wszystko mi się rozj*****. @done. Problem rozwiązany.
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie wiem czy to Ci coś pomoże ale na klawiaturze masz takie cuś jak - + - jest koło (0) a + jest koło (\) zobacz czy tym Ci się zwiększy lub zmniejszy
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 On: @done. Problem rozwiązany. A ty: Nie wiem czy to Ci coś pomoże ale na klawiaturze masz takie cuś jak - + - jest koło (0) a + jest koło (\) zobacz czy tym Ci się zwiększy lub zmniejszy
-=ReKsiO=- Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi