Skocz do zawartości

[KOSZ] Szukam Kolegi do gry!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czejo, tak ja wyżej szukam kolegi do gry w Metin2 na serwerze Pl'a s1(Monastyr). Chętni pisac pod tematem lub na gg:43343589. Chodzi mi o to, żeby razem pogadać, pograć czy poexpić :) Piszę temat, bo nie chcę spamić na sb o metinie.

Opublikowano

jeśli już tak bardzo chcesz kogoś znaleźć , to przydałyby się informacje podstawowe

Staż w metinie?

Opublikowano

Posiadam 14 lat, w metina gram od oko 3 lat. Na Plu spędziłem oko 2 miesiące i mi się znudził po wbiciu 35lvl. Grałem 2-3 lata na privach(hardach,medium,easy oraz 4 funach) więc mam pewne doświadczenie w ulepszaczach, expieniu itd.. Posiadam aktualnie Wojownika 30lvl mental. Teraz gra mi się nie znudzi, gdyż mniej więcej wiem jak rozdawać staty, jak dropic, expić itd.

N3v3r, jesteś chętny do grania w Metina?:) Jak tak, zapraszam na gg:]

Opublikowano

Na privach mogę grać , PL odpada , nie mam aż tyle czasu :) wybacz.

+ co do PLa jest tam za dużo haxów :) jak grać to uczciwie , to motto wprowadzam w życie dd2.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mogę się do was dołączyć ;), też grałem w Metin2 długo ale miałem przerwę, byle nie by na PL-u ;)

Opublikowano

No to zapraszam na Pandoramt2;] Jest to serw medium/easy. 80lvl+ masz w max pol godz.(Zależy od umiejętności gracza)

Link> www.pandoramt2.pl pobierz clienta, że chyba masz jakiegoś priva no to patchera:)

Jak ściągniesz i zarejestrujesz się to napisz tu mi na PW lub na gg: 43343589:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności