.EgzorcisT. Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam :] Zrobiłem screena z gry i chciałem wysłać go do kolegi, aby on umieścił go na stronie fanów cs 1.6 na facebooku, ale nie wiem gdzie on jest. Proszę was o wytłumaczenie gdzie zapisują się screeny z gry ?
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Screeny raczej masz w "pamięci" :D ja tam znam taki prosty sposób ;-) 1. Wejdź w Painta. 2. Wciśnij na klawiaturze CTRL+V 3. Screen Ci się wklei do Painta 4. Zapisz ten obrazek najlepiej na Pulpicie :D.
.EgzorcisT. Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No właśnie robiłem tak i wgl nie wklejał się... a w folderze jakimś nie ma?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Czym robiłeś Screeny, F5 czy Print Screen?
.EgzorcisT. Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Czym robiłeś Screeny, F5 czy Print Screen? Print Screen
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wejdz do painta i crtl +v
.EgzorcisT. Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dobra, zrobione. Wszystko zrobione :] Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi