Legendarny Fragowicz Czekoladowy Opublikowano 12 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2022 Witajcie, Typer na sezon 22/23 uważam za otwarty, ale chciałbym znać wasze zdanie na kilka kwestii: Czy będziesz chętny do grania w typera co tydzień? Czy typer ma się skupić tylko na jednej dyscyplinie (Piłka nożna)? Jeżeli nie, to jakie inne dyscypliny byłyby wskazane? Czy obecna forma typera podoba ci się? Jeżeli nie, to co byś zmienił? Jakie ligi (Piłka Nożna) cię najbardziej interesują? Czy byłbyś chętny na eventy całosezonowe? (np. wytypowanie króla strzelców przed sezonem). Ankieta krótka, ale podpowie mi bardzo wiele. Pozdrawiam Czekoladowy 4
Zasłużony Fragowicz Zamasu Opublikowano 12 Lipca 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2022 1 minutę temu, Czekoladowy napisał: Czy będziesz chętny do grania w typera co tydzień? Czemu nie 1 minutę temu, Czekoladowy napisał: Czy typer ma się skupić tylko na jednej dyscyplinie (Piłka nożna)? Jeżeli nie, to jakie inne dyscypliny byłyby wskazane? Proponuję Tenis, MMA(Freaki i normalne gale), Boks, Piłka Nożna, siatkówka. 3 minuty temu, Czekoladowy napisał: Czy obecna forma typera podoba ci się? Jeżeli nie, to co byś zmienił Wydaję mi się, że wszystko ok. 4 minuty temu, Czekoladowy napisał: Jakie ligi (Piłka Nożna) cię najbardziej interesują? Premier League, Ekstraklasa, Eredivise, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, La Liga. 5 minut temu, Czekoladowy napisał: Czy byłbyś chętny na eventy całosezonowe? (np. wytypowanie króla strzelców przed sezonem). Raczej nie
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 13 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2022 15 godzin temu, Czekoladowy napisał: Czy będziesz chętny do grania w typera co tydzień? Od czasu do czasu. 15 godzin temu, Czekoladowy napisał: Czy typer ma się skupić tylko na jednej dyscyplinie (Piłka nożna)? Jeżeli nie, to jakie inne dyscypliny byłyby wskazane? Z własnego doświadczenia (prowadziłem typera) proponuję, tylko i wyłącznie jedną dyscyplinę. 15 godzin temu, Czekoladowy napisał: Czy obecna forma typera podoba ci się? Jeżeli nie, to co byś zmienił? Jest okej, aby tylko była na bieżąco aktualizowana. 15 godzin temu, Czekoladowy napisał: Jakie ligi (Piłka Nożna) cię najbardziej interesują? LaLiga, Bundesliga , Premier Leagune, Seria A, Ekstraklasa 15 godzin temu, Czekoladowy napisał: Czy byłbyś chętny na eventy całosezonowe? (np. wytypowanie króla strzelców przed sezonem). Pomysł fajny. Ze względu na to, że prowadziłem kiedyś typera i jest to dość wymagające zajęcie, któremu trzeba poświecić chwilę czasu...Proponuję, abyś zrobił, tylko jedną ligę. Głównie ze względu na to, że będziesz miał mniej do ogarnięcia, ale przede wszystkim jest to, że osób typujących, może nie być dużo, ponieważ większości, nie chce się uzupełniać przewidywalnych wyników meczy. A bez sensu tworzyć typera na 2 czy 3 ligi dla garstki osób...
Motocyklistaa Opublikowano 16 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2022 1. z chęcią . 2, Dał bym Miłkę nożną oraz walki MMA/KSW 3. Na razie brak jakiś pomysłów. 4. Najlepiej Wszystkie grupy. 5. Raczej to było by słabe na cały rok, Lepiej robić na bieżąco. Ps Dodał bym Jakieś Konkursy dla najlepszego typerowicza. 1
Sweet_Candy Opublikowano 16 Lipca 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2022 Osobiście byłam kiedyś " współpracownikiem " przy stworzeniu tematu dotyczącego typera - organizacja, regulamin, nagrody. Mój " współpracownik " zajmował się prowadzeniem całego typera. Z mojego punktu widzenia wiem, że fajnie jest kiedy udział w prowadzonym konkursie / zabawie bierze udział dużo osób to cieszy kiedy widzisz, że to co robisz cieszy się sporym zainteresowaniem. Natomiast @ Czekoladowy patrząc na Twoją ankietę widać, że typer nie będzie cieszył się powodzeniem ponieważ ma ona bardzo małe zainteresowanie. Uważam, że poświęcanie swojego czasu i wkładu w coś czym będzie zainteresowana tylko może garstka osób nie ma sensu. Wyrażam tylko swoje zdanie, a oczywiście to od Ciebie będzie zależało czy będziesz chciał prowadzić typera czy nie. Jeśli o mnie chodzi to nie interesuje mnie piłka nożna ani żadne sporty, więc udziału w typerze brała nie będę. 2
Legendarny Fragowicz Czekoladowy Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2022 Dziękuję za wszystkie opinie. Przyda się przy pracy
Rekomendowane odpowiedzi