Kuszek Opublikowano 12 Marca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2013 I jak wam się podobał mecz dla mnie był zarąbisty :D Barca może wkoncu wróci do swojej dawnej formy i nie bedzie juz zadnych przeszkód do trofeum :P i oczywiście geniusz MESSIEGO :P
Ciepol Opublikowano 12 Marca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Marca 2013 yyy Wiedziałem, że od razu będą nakurwiać w milan ze wszystkich sił. Pierwsza bramka była najładniejsza ;)
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 13 Marca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2013 Ładny mecz :)
Kuszek Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2013 ale jak pięknie utrzymywał się przy piłce Inesta ;)
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 13 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2013 Milan nie był sobą. Mam nadzieję, że dzisiaj Porto z Malagą pokażą klasę. Chciałbym w końcu jakieś karne!
nuno Opublikowano 19 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2013 Barcelona bez Guardioli to nie ta sama barca . Nie pokazuje tego samego wysokiego presingu na połowie rywala co kiedyś , mimo to Visca El Barca !!!
nWk'Biba Opublikowano 19 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2013 dokladnie jak UP Ale powoli juz mysle wracaja do dawnej formy . Ale to widac golym okiem Barca bez Guardioli to słabsza Barca. Hala Madrid ! :P
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi