Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 21 Listopada 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2021 Serwus! Dzisiaj zrestartował mi się laptop i od tamtej pory mam problem z uruchomieniem. Ktoś wie w czym tkwi problem i jak go rozwiązać?
Bielpool Opublikowano 22 Listopada 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2021 Możliwości są dwie. Widzę, że system chce ci się odpalić przez bootowanie sieci, czyli zmieniła ci się kolejność bootowania systemu w biosie i trzeba to zmienić z sieci na dysk a druga to, że wysypał ci się plik odpowiadający za bootowanie systemu. Musisz mieć zbootowaną instalkę systemu na Pendrive lub na płycie cd i z poziomu instalacji uruchomić naprawę. W najgorszym wypadku dysk ci spadł z rowerka i dlatego nie wykyrywa ci systemu, co niestety też jest możliwe. 3
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 22 Listopada 2021 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2021 Wczoraj bawiłem się w BIOS'ie i niestety dzisiaj byłem u specjalisty. Żywotność dysku na poziomie 0%, dziękuje! 2 1
Rekomendowane odpowiedzi