Pyskaty Opublikowano 4 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2013 Jak i gdzie zapisać komendy na stałe ? Aby komendy były wczytywane przy każdym starcie gry, należy dodać je do swojego pliku konfiguracyjnego (cfg), aby to zrobić należy edytować plik config.cfg dowolnym edytorem tekstowym ( polecam notatnik ). Plik znajduj się w: counter-strike/cstrike/config.cfg lub w przypadku polskiej wersji: counter-strike/cstrike_polish/config.cfg Po otwarciu pliku config.cfg widzimy ciąg komend. Aby dodać nowe komendy po prostu dopisujemy je na końcu i zapisujemy dokument. Mam nadzieję, że poradnik się przyda. Oczywiście liczę na browarka ; ) --- Poradnik napisany przeze mnie, zakaz kopiowania na inne fora bez mojej zgody. 1
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 4 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2013 Jest lepszy, znany i skuteczniejszy sposób. Dodać komendy do userconfig.cfg ;)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 4 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2013 Jest lepszy, znany i skuteczniejszy sposób. Dodać komendy do userconfig.cfg ;) No to jak już napisałeś to go napisz :)
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dam Ci tego browarka ;), poradnik jest dobry dla nowych Adminów.
Rekomendowane odpowiedzi