sivuusiek <3 :< Opublikowano 15 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2021 Serwer, na którym nadano karę: Nick podczas gry: sivuusiek <3 :< Nick admina nadającego karę: Rithorax Rodzaj kary: ban Powód kary: Obrazanie admina Data zdarzenia: 2021/10/15 13:54 Opis zdarzenia: Grałem sobie w gierkę, zginąłem i powiedziałem na czacie głosowym w gierce bardzo złe życzenia (przypadkiem), po kilku minutach wbił jakiś admin i zbanował innego gracza, będąc przy tym arogancki i ogólnie taki nieprzyjemny jakby chciał sobie odreagować. Ktoś napisał, że ten gościu jest jakiś spocony na czacie, to ja napisałem, że bardziej smutny niż spocony. Wtedy powiedział do mnie, że mi też da bana, bo kogoś wyzywałem ten 10 minut wcześniej (chociaż nie wyzywałem, a życzyłem i to tak, że adresat tego nie wiedział, bo był w drugiej drużynie). Powiedziałem mu, żeby się odczepił, ale w bardziej wulgarny sposób, czyli "pierdol się" i dostałem perma :( za obrazę admina, chociaż go nie obraziłem. Oczywiście nie uważam, że moje zachowanie było dobre (w stosunku do tego gracza co mnie zabił, i ogólnie mojej takiej małej negatywności), ale dlaczego od razu nie zostałem ostrzeżenia albo jakiegoś muta/bana tylko z takim opóźnieniem wlatuje permik i admin zachowuję się jak jakiś 16 letni przychlast (nieobrażając 16-latków) :) 1 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 15 Października 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2021 Pisząc kolejne odwołanie zwróć uwagę na słownictwo. 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 15 Października 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi