Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, na którym nadano karę: zombie mod cs1.6

Nick podczas gry: nie rozumiem
Nick admina nadającego karę: kenzo

Rodzaj kary: ban
Powód kary:podkladka

Data zdarzenia:  Nalozony: 15.08.2021 - 11:34:54
Opis zdarzenia: wlazilem do kampu, z tylu zlapal mna zombak, nie mialem zodnego szansu zeby uniknac kontaktu,odrazu polecal w ban na 8 godz. od admina kenzo.Z przodu ta tylu humanow nie bylo. Prosze usunuc bana. Demo dowod est.
http://217725.node30.pukawka.pl/hltv-2108151101-zm_bunkiery-1629018060-1629020160.zip

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co ma znaczyć nazwa tematu? 

Popraw to, by wyglądało jak należy [zgodnie z przyjętym standardem].

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Co do samej skargi i demka to niestety ban jest słuszny w 25 minucie i 10 sekundzie  opuściłeś swoją kampe gdzie było wiecej niż 1 zm

@ Kenzo  widziałem również a w zasadzie słyszałem jak kicha troluje na mikrofonie puszczając bindy nie wiem dlaczego nic z tym nie zrobiłeś!! 

@ Nie Rozumiem  a tobie radzę przeczytać regulamin gry, ponieważ widać, że nie rozumiesz totalnie zasad gry a twój nick idealnie do ciebie pasuje! 

Opublikowano (edytowane)

20 minut temu, KolegaDaniel napisał:

Co do samej skargi i demka to niestety ban jest słuszny w 25 minucie i 10 sekundzie  opuściłeś swoją kampe gdzie było wiecej niż 1 zm

@ Kenzo  widziałem również a w zasadzie słyszałem jak kicha troluje na mikrofonie puszczając bindy nie wiem dlaczego nic z tym nie zrobiłeś!! 

@ Nie Rozumiem  a tobie radzę przeczytać regulamin gry, ponieważ widać, że nie rozumiesz totalnie zasad gry a twój nick idealnie do ciebie pasuje! 

@ KolegaDaniel  

co ja moglem zrobic !? halo, ja nie nestem noobem, ja dobrze gram. wszyscy celowo mnie bana dajece specialniej. Ja dobrze znam regulamin, i w tej sytuacje nic nie mozna bylo zrobic, dejece bana specialniej, ja tylko to widze.

Edytowane przez RUINER
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Riciooo,

Nie będę się przecież prosić.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności