BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 1 Kwietnia 2021 BOT Opublikowano 1 Kwietnia 2021 W dniu 01.04.2021 14:44 użytkownik pajper otrzymał ostrzeżenie od Ruku. Ostrzeżenie nadane przez post w temacie. Typ ostrzeżenia: Naruszenie regulaminu forum Ilość punktów karnych: 3 ( wygasa 01.04.2022 12:42 ) Notatka do użytkownika: Ile razy można Wam powtarzać by nie wypowiadać się tak w takich tematach? Jako, że jest to już kolejny raz gdzie wypowiadasz się w temacie bez sensu otrzymujesz warna. Może teraz się nauczyć bo prośby i uwagi nie docierają jak widać... [!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz to w tym temacie! Cytuj
pajper Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie rozumie tego ostrzeżenia. Skarga była napisana w formie żartu w końcu dzisiaj 1 kwietnia, a moja wypowiedź jakoś nie obraża nikogo. Dziwi mnie tylko to dlaczego dostałem aż 3 punkty skoro byłem tylko raz upominamy przez moderatora forum. Gdyby skarga w które się wypowiedziałem była na poważnie to bym się nie wypowiadał, szkoda że niektórzy nie znają się na żarta, wystarczyło dać komentarze pod postem a nie od razy 3 punkty ostrzeżenia. Za swoje zachowanie przepraszam jeśli kogoś to uraziło. Chyba że to ostrzeżenie to na 1 kwietnia ? Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez pajper 3 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Punkty ostrzeżeń zdjęte. Przepraszamy za utrudnienia 2 Cytuj
BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 16 Marca 2022 Autor BOT Opublikowano 16 Marca 2022 W dniu 16.03.2022 16:27 użytkownik pajper otrzymał ostrzeżenie od [URLOP] GET. Ostrzeżenie nadane przez profil użytkownika. Typ ostrzeżenia: Naruszenie regulaminu forum Ilość punktów karnych: 2 ( wygasa 16.03.2023 16:27 ) Notatka do użytkownika: Sprytne i ukryte działanie na szkodę projektu, tj. stronnicze i złośliwe zachowania w skargach czy odwołaniach dotyczących serwera Zombie. Ogarnij się, żebyś nie musiał u nas na forum tworzyć multi-kont na innym nicku, jak na mygo [!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz to w tym temacie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi