Jestem tu bo moge Opublikowano 14 Lutego 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2021 Od rana na serwerze jest jeden i ten sam czit, dosłownie od rana od godziny 8 rano. Serwer stałby już pełny ale oczywiście nie ma admina...więc prosze o rozpatrzenie mojej szybkiej rekrutacji na admina, jeśli będzie negatywna dam sobie spokój i będziecie robić z tym co chcecie. Rekrutacje i ten temat pisze tylko i wyłącznie z dobra dla serwera, bo fajny serwer szkoda żeby sie zmarnował.
taczka Opublikowano 14 Lutego 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2021 Potwierdzam, od samego rana "wojtek" lata na aimie i ludzie wychodzą.. nie jednego stałego gracza którego widuje sie na 4funie widze teraz na innych serwerach bo tutaj nie ma adminow !!!
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 14 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2021 Dział zgłoś cheatera wam coś mówi? //Zbanowany. 1
Ruku Opublikowano 14 Lutego 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 14 Lutego 2021 Tak trudno napisać skargę w odpowiednim dziale? Nawet Wam podrzucę dział: https://fragujemy.com/forum/651-zgłoś-cheatera/ Pisząc takie tematy nic nie zdziałasz, czy to w sprawie Twojego podania czy w sprawie cheaterów. Jest to niepotrzebny spam. Jeszcze ten tytuł ,,Uwaga! Uwaga!,, @ taczka @ Jestem tu bo moge
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 14 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi