BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 19 Stycznia 2021 BOT Opublikowano 19 Stycznia 2021 W dniu 19.01.2021 21:44 użytkownik KURCZAK PO WIETNAMSKU otrzymał ostrzeżenie od Ricio. Ostrzeżenie nadane napost w temacie. Typ ostrzeżenia: Spam Ilość punktów karnych: 1 ( wygasa 19.01.2022 20:44 ) Notatka do użytkownika: Zbędny komentarz. [!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2021 16 minut temu, [BOT] Raporcik napisał: [!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Widzę nieprawidłowość tego ostrzeżenia. Cytuj
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2021 W którym miejscu? 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2021 W tym. 1 post i ostrzezenie? Cytuj
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Mam rozumieć, że kilka razy mam moderować Twój post, zanim dam Tobie warn'a? To tak nie działa. Regulamin stawia sprawę jasno. "Mogłem" zastosować notatkę moderacyjną i to właśnie słowo jest tym kluczowym. Poniżej cytat z Regulaminu Forum: W dniu 10.11.2011 o 16:56, [BOT] Fraguś napisał: IV. Zasady "postowe": Post musi być powiązany z treścią tematu – tzw. off-topic, będzie odpowiednio karany. Jeśli nie masz nic konkretnego lub merytorycznego do przekazania w temacie, nie pisz. Nie jest to post merytoryczny, a tzw. off-topic. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi