I Kill You Opublikowano 11 Stycznia 2013 Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nick jakiego używasz: I Kill You Podaj swój wiek: 21 Staż gry Counter-Strike: 3 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAK Znajomość komend oraz funkcji admina: TAK Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - praktycznie codziennie gram na danym serwerze - zależy mi na pomocy w dopilnowaniu by gra była regulaminowa - (brak cheaterów) -poświęcam wiele godzin na grę w cs'a codziennie na tym serwerze -zależy mi na porządku na serwerze i możliwości rozwijania skill'a Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:42506464
Paciaciak Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zawieszony Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nie spełniasz po 1 wymagań. A po 2 to steam jest twojego brata ( tak mówiłeś). Inaczej. Konto na forum założyłeś aby złożyć podanie. Chodź gdyby administracja zaakceptowała ten fakt to i tak zostaje kwestia steam'a.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 11 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nie spełniasz wymogów, do zamknięcia :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 11 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wymogi.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nie spełniasz wymagań. Close.
Rekomendowane odpowiedzi