Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 29 Grudnia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2019 To bodajże 4 już taka fotografia, na której po środku jest linia oddzielająca jasną część od ciemniej. Próbujesz coś przez to przekazać czy taki masz gust po prostu?
kmekk Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zawieszony Opublikowano 29 Grudnia 2019 @ ELSO?! Nic nie próbuję przekazać. Uważam te zdjęcia za perfekcyjnie zrobione, a o to w tym temacie chodzi. Możliwe, że taki mam gust. Mam jeszcze inne, gdzie nic nie oddziela jasnej części od ciemnej, więc może wtedy będziesz bardziej zadowolony.
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 29 Grudnia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2019 Ależ ja nigdzie nie napisałem, że jestem niezadowolony.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 17 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi