Skocz do zawartości

[KOSZ] Problem z zacinającą się grą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Otóż gra czasami niespodziewanie się zacina, tzn. Nie sam komputer, a tylko aplikacja. Po tym jak się zawiesi mogę spokojnie wyjść do pulpitu, czyli to raczej problem z samą grą. To zjawisko czasami nie występuje przez kilka dni, a czasami w jednym rankedzie trafia się kilka razy i przegrywam rundy ze względu na błąd gry. Dodam jeszcze że mój komputer nie jest zły, w większości gier na ultra mam 100-150 fps a w samym csie 200-300 na wysokich ustawieniach i 16:9. Mam procka z amd, dokładniej ryzen 5 2600 którego podkręcałem na sztywne 4000 mhz bo myślałem, że mógłbyć to problem procesora ze względu na jakieś spadki, a często gra crushowała się na starcie rundy, w moemncie w którym każdy zaczynał biec, albo przy wybuchu granatów. Mam nadzieję, że ktoś zdoła mi pomóc w tym problemie bo ja w tej kwestii jestem kompletnie zielony

• 6 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności