kwiatek512 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2019 kwiatek<kinder mafia > veksual wstaw 5 screnshotów Nalozony: 11.11.2018 - 16:24:10grałem normalnie sobie na mapie awp i dobrze mi szło fragów dużo wpadło jeden skan chyba i wtedy nagle dostałem ssniestety nie umiem wstawiać screnshotów czy mógłby mi ktoś pomóc ? na pewno weksual będzie wiedzia
Zasłużony Fragowicz WasterPl Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2019 Masz instrukcję: "Instrukcja wstawienia screenów Poszukaj 5 screenów w formacie .tga wykonanych przez admina. [!] Screeny znajdziesz w folderach Counter-Strike, tj. cstrike lub cstrike_downolads. Spakuj je za pomocą programu winRAR i wrzuć na hosting, np. http://www.zippyshare.com/ Ewentualnie wrzuć jako załącznik na forum!"
Administrator Główny gtx Opublikowano 13 Stycznia 2019 Administrator Główny Opublikowano 13 Stycznia 2019 Może najpierw wyjaśnisz dlaczego odwołujesz się po dwóch miesiącach, a nie od razu?
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 13 Stycznia 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2019 Tego typu odwołania składamy w tym dziale. Znajdziesz tam FAQ, jak i sam wzór odwołania.
Rekomendowane odpowiedzi