Czerwion Opublikowano 26 Listopada 2018 Donator Opublikowano 26 Listopada 2018 Witam, Dzisiaj majstrując z programem Game Booster i Ccleaner coś chyba przypadkiem poknociłem z kartą sieciową.Nie wiem jak nie wiem jak to się stało, ale karta sieciowa jest włączona, działa, ale sieci żadnej nie wyszykuję.Resetowałem już ustawienia kart sieciowych, resetowałem ustawienia w wierszu poleceń skutek nadal ten sam, komputer nie widzi żadnych sieci Wi-Fi. W menedżerze urządzeń karta jest, odinstalowywałem już ją, chciałem pobrać sterowniki ale są aktualne. Nie wiem co mam robić...pomocy! Windows 10 Pro 64-bitowy Producent : HP Model systemu : Hp EliteBook 820 G1 BIOS: Default System BIOS Procesor: Intel(R) Core (TM) i5-4200U CPU @ 1.60GHz (4CPUs) ~ 2,3GHz Pamięć: 8192MB RAM
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 26 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2018 Daj wycinek z ipconfig /all
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 26 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2018 Jak masz skrętkę lub kavel USB do telefonu to zaktualizuj sterownik. Powinno śmigać. P.S. W dokumentach powinna być kopia rejestru od Ccleanera
Czerwion Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Donator Opublikowano 27 Listopada 2018 Wszystko śmiga już. Temat do zamknięcia. Okazało się, że chyba po aktualizacji pewne usługi nie uruchamiały się na komputerze przez pewien czas. Sprawdzałem dziennik zdarzeń. Wszystkim dziękuję za pomoc. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi