_Patrykoo_ Opublikowano 26 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) Nick podczas gry: _Patrykoo_Nick admina: @Arek/No FormPowód bana: A(auto)BHData zdarzenia: Wczoraj, 25.11.2018 około godziny 23:30.Opis zdarzenia: Tu znajduje się dokładny opis zdarzenia. Proszę o dokładnie przeanalizowanie sprawy, oraz osoby nie powiązane ze skargą podziękuję. @Arek/No Form Kłócić się nie chce, bo kłótnią do niczego nie dojdziemy. Tylko za niewinność dostałem bana. Dziwi Mnie tylko fakt, że od tygodnia sobie skacze, a wczoraj jak się spytałem i ban. Powtarzam Ci po raz kolejny naprawdę nic nie mam. Edytowane 26 Listopada 2018 przez _Patrykoo_ 1
Paciaciak Opublikowano 26 Listopada 2018 Zawieszony Opublikowano 26 Listopada 2018 Masz już jeden temat w tej sprawie, poczekaj na werdykt, a nie zakładasz nie wiadomo w jakim celu drugi temat. Tamten został zamknięty, z tego względu że dyskusje sobie urządzasz. Poczekaj cierpliwie, aż osoby do tego uprawnione rozpatrzyły tamten temat.
Paciaciak Opublikowano 26 Listopada 2018 Zawieszony Opublikowano 26 Listopada 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi