Mategros Opublikowano 3 Listopada 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam, kilka dni temu miałem zainstalowanego Windowsa 10, i głośniki mi działają, ale słuchawki i mikrofon juz nie a jest dobrze podpięte tak jak kiedyś na Windowsie XP.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 3 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 Słuchawki z mikrofonem czy dwa niezależne sprzęty? Podpinasz je do przedniego panelu czy tylniego jak to stacjonarnka? Jak laptop to podaj model.
Mategros Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 @Rogalik Słuchawki z mikrofonem, przedni panel ponieważ tam mi działało przed instalacją Windowsa 10, używam komputera.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 3 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 Sprawdź z tyłu i daj relacje
Mategros Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 @Rogalik właśnie sprawdzałem w południe, i jest tak że, mikrofon podpiełem i chyba działał bo ikonka na zielono świeciła, a słuchawki podpiełem tam gdzie głośniki tylko dalej słuchawki nie działają, ale wolę podpięte na przodzie mieć
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 3 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 To gdzie wolisz najmniej mnie interesuje, bo próbuje zdiagnozować problem. Słuchawki powinny mieć wejście obok głośników, jeżeli nie masz sterownika z możliwością zmiany jak pamiętam. Powiedz czy odkurzałeś urządzenie lub wymieniłeś coś w nim? Masz dedykowaną kartę dźwiękową?
Mategros Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Z płu roku temu odkurzałem, sterowniki muszą być na pewno bo to nie ja wygrywałem system tylko ten co mi komputer składał. Nie wiem o co ci z tą karta chodzi.. Nic w komputerze nie wymieniałem, więc wszystko w sprzęcie działa, bo jak przed zmianą systemu grałem to działał mikrofon i słuchawki a teraz podpinam i nic @Rogalik Edytowane 3 Listopada 2018 przez Mategros
Adek Opublikowano 3 Listopada 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 Pokaż co masz w menadżerze urządzeń.
Er Dfa. Opublikowano 3 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 3 Listopada 2018 Też to miałem z 10-siątką. Sterowniki ogarnij i będzie śmigało
Mategros Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 @Rogalik podpiełem do tylu i tylko mikrofon działa
Adek Opublikowano 3 Listopada 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 1 minutę temu, Mategros napisał: @Rogalik podpiełem do tylu i tylko mikrofon działa Wyłącz głośniki jako urządzenie domyślne i zmień na słuchawki.
Mategros Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 @Adekwyłączyłem i dalej na czerwono A i jeszcze jeden problem mam, wiecie o co z tym chodzi? "aktywuj system Windows" @Adekpodpiełem słuchawki tam gdzie głośniki i działają, a obok tam było jeszcze jedno miejsce to podłączyłem tam głośniki ale znów głośniki nie działają ?
Adek Opublikowano 3 Listopada 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Masz pirackiego windowsa, dlatego napisane jest abyś aktywował system. //edit Zatem wysuwa się prosty wniosek: Jedno z Twoich wejść jest uszkodzone. Edytowane 3 Listopada 2018 przez Adek
Mategros Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 @Adek ale tam głośniki i tak mi nie potrzebne tylko słuchawki i mikrofon a działają jak z tyłu podpiełem. A co do Windowsa to co mam zrobić żeby mi się to nie wyświetlało na pulpicie?
Adek Opublikowano 3 Listopada 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 @Mategros Zagubiłem się już w tym co piszesz. Wyjaśnij jeszcze raz od początku czy masz słuchawki z mikrofonem () czy 2 oddzielne sprzęty oraz jakie złącze. 1
Mategros Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 Słuchawki z mikrofonem, z tym problemem udało nam się bo działa, tylko chodzi mi o teraz ta ikonkę Windowsa co mi pisze, jak się tego pozbyć?
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 3 Listopada 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2018 Aktywuj system Windows. Temat wyczeprany, pomoc udzielona.
Rekomendowane odpowiedzi