Skocz do zawartości

Sezon 6 w Fortnite – Karnet bojowy, nowe skórki, nowe lokacje i przedmioty!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.thumb.png.703032974b5271057c1d2fd5227436da.png

Nadciąga mrok… Podołasz mu? Zaczyna się sezon 6 Fortnite, pełen czarów i strachów. Jesteście gotowi?

W Battle Royale rozpoczął się sezon 6, a wraz z nim w grze pojawiło się mnóstwo smaczków! Odkryjcie nowości karnetu bojowego, przemierzajcie zmienioną wyspę razem z pupilami lub zniknijcie jak cień dzięki nowemu przedmiotowi jednorazowemu. Weźcie udział w mini-wydarzeniu Intensywna Sesja w kampanii Ratowanie Świata i dowiedzcie się więcej o nowym wrogu, który wyłonił się z burzy.

Karnet bojowy (Battle Royale)
Nowy sezon, nowy karnet bojowy. 100 stopni, ponad 100 nowych nagród. Już w grze w cenie 950 V-dolców. Dowiedzcie się więcej o karnecie bojowym nowego sezonu.

Pupile (Battle Royale)
Dobrze mieć towarzysza za plecami. Pupile są już w grze!

image.thumb.png.03f6779b07b00753f6cf0f0a6c23f88c.png

Widmowe kamienie (Battle Royale)
Wtopcie się w mrok z nowym przedmiotem jednorazowym do znalezienia na mapie.

image.thumb.png.56c94039fc78da99f3c717879a172e19.png

Zamek

Na mapie pojawił się również Zamek!

image.thumb.png.af2dd0eabe0ec78a90edd43c56ea32ce.png

Latające wyspy

Na mapie pojawiły się latające wyspy. Ich powstanie możecie zobaczyć w opisie aktualizacji

image.thumb.png.b7d7698aa3580ad493359ffdfdbcb4a5.png

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Bardzo mi się podobają te pieski na plecaku, są takie urocze:D

Ogólnie sezon VI, to na razie jedna z najlepszych sezonów w fortnite. Rzecz ujmując fortnite jest TOP 1 według TWITCH i YT. Epic Games się naprawdę postarało, by gracze byli zadowoleni, nie to co VALVE i zarabianie na cheaterach… . Szczerze? W csgo gra tylko dlatego, by porozmawiać w ludźmi a w fortnite jest zawsze akcja, co chwila nowy item, jakiś update nie to co CSGO zero,null nothing..

Ogólnie + poleciał za fajne wykonanie :) Nie skopiowanie wszystkiego, to co robią inni :) Dobra robota @-=ReKsiO=-

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
6 minut temu, ShadoWay napisał:

Bardzo mi się podobają te pieski na plecaku, są takie urocze:D

Ogólnie sezon VI, to na razie jedna z najlepszych sezonów w fortnite. Rzecz ujmując fortnite jest TOP 1 według TWITCH i YT. Epic Games się naprawdę postarało, by gracze byli zadowoleni, nie to co VALVE i zarabianie na cheaterach… . Szczerze? W csgo gra tylko dlatego, by porozmawiać w ludźmi a w fortnite jest zawsze akcja, co chwila nowy item, jakiś update nie to co CSGO zero,null nothing..

Ogólnie + poleciał za fajne wykonanie :) Nie skopiowanie wszystkiego, to co robią inni :) Dobra robota @-=ReKsiO=-

No dokładnie podoba mi sie fortnite dużo aktualizacji ale ostatnio mało czasu bo praca :P  ale nie ma co porównywać tego do CS'a bo to dwie inne fabuły tylko strzelanie to jedyne. Ale co jak co Fortnite teraz szczytuje pod względem graczy .

Opublikowano

Z tym masz 100 % rację. Mało jest takich gier gdzie tak ostro wspięły na sam szczyt. 

Wiem co masz na myśli... praca i mało czasu na rozgrywki,ale są i zalety pracy :D kasa,urlop, i zimne piwko :D

• Śmiech 1
Opublikowano

Gra może i fajna ale... Przez niektóre aktualizacje, gdzie np dodali PM'y a bardziej P90 to nie jest już ta sama gra. Wcześniej trzeba była umieć budować oraz walki były zacięte a teraz ? Wystarczy, że jakiś bambik (taki jak ja) dostanie p90 i nie potrzeba się budować bo koleś i tak nie ma szans z tempem w jakim rozwalam jego budowle. Gra ze skillowej zrobiła się bez skillowa. 

• Śmiech 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zamykam z braku aktywności.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności