oK. Opublikowano 24 Września 2018 Zawieszony Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Nick podczas gry: oK.Nick admina: nie piszePowód bana: nie piszeData zdarzenia:09.24.2018Opis zdarzenia: dzisiaj gralem chwilke przed 13, potem chcialem wbic wieczor i wyskoczylo mi w konsoli ''bad file server enforcing file consistency cos tam dalej.... i dobra, mysle jakis blad, wpisalem w konsoli to co radzą na forum czyli sv_allowdownload 1 i próbuje wejsc ale w konsoli ''you have benn banned in this server'' nie wiem kompletnie o co chodzi, ssy tu miałem 2 tygodnie gdzies temu, dodalem i od tego czasu gralem bez problemu, dzisiaj pisze ze mam bana, nie wiem kompletnie dlaczego chyba ze to jakis błąd czy bug, Prosze o pomoc Dziekuje ! moj steam ID STEAM_0:0:36753978 Edytowane 24 Września 2018 przez oK.
oK. Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zawieszony Opublikowano 24 Września 2018 mozna zamknąć, juz moge wbić, dzieki
GAmi Opublikowano 24 Września 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Września 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi