Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na admina - [WPISZ SWÓJ NICK]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię: Łuki
Aktualny wiek: 23
Staż gry w Counter-Strike:  cos około 4-5 lat .

Nick na serwerze: K.

Staż gry na serwerze: Gram u was mniej więcej od roku .

Godziny w jakich grasz na serwerze:  Na tygodniu po południowe godziny  ( praca ) , na weekendzie  zazwyczaj z rana już jestem .

Link do wykresu aktywności na serwerze: [ LINK DO GAMETRACKER ]  :   https://www.gametracker.com/player/K./193.33.176.84:27015/

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [ LINK DO TWOICH BANÓW W FRAGBANS ] / NIE  :  Z tego co mi wiadomo to NIE . :)
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję adminaTAK [ JEŚLI POSIADASZ INNE DOŚWIADCZENIE, OPISZ JE ] / NIE  :  TAK.  Miałem admina na kilku serwerach   lecz  jestem tego zdania , że człowiek cały czas nabiera doświadczenia poprzez wykonywaną prace . :)
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK / NIE   :  TAK
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

1. Lubię dobrą atmosfere na serwie, a odpaleni ludzie ją psują. 

2. Chciałbym odciążyć innym adminów.

3. Chcę odgrywać większą rolę , niż tylko zwykły gracz , i być razem z ekipa na wyższym szczebelku. :)

Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój SID: [ TWÓJ STEAM:ID ] :   brak .

Edytowane przez `K.
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności