spisz? Opublikowano 31 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Skarga na: adminaNick podczas gry: spisz?Nick osoby oskarżonej: kundzikDlaczego składasz skargę: obrazilem gracza bo zarzucal ze mam wh a przed chwila wrzucalem ssy i gosciu nic nie dostal ostrzezenia zadnego tylko ten admin do mnie czy wrzucilem ssy to mowie ze ciezko na forum wejsc i sprawdzic? a po drugie bym nie dostal ub jakbym nie wrzucil. teraz ban na tydzien chyba bo koles jest nieogarniety. jeszcze mowi ze przed chwila ssy robil a teraz ban za obraze. pogratulowac.ja mam sporo serwerow ale to wy psujecie sobie renome przez takie czarne owce w zespole. moze sie poplakal bo znowu mialem 15/1 staty.Data zdarzenia: 31.07.2018 19:00Opis zdarzenia: w/wDowód: tu nie chodzi o dowod bo gosciu sie wyprze i tak ale niepozwole sobie zeby ktos mowil ze jestem odpalony bo przed chwila trcilem czas i wrzucalem wam ssy a ten pajac nawet nie potrafi wejsc na forum i zweryfikowac. Edytowane 31 Lipca 2018 przez spisz?
Zasłużony Fragowicz Logistyk Opublikowano 31 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2018 4 minuty temu, spisz? napisał: Dowód: tu nie chodzi o dowod bo gosciu sie wyprze i tak ale niepozwole sobie zeby ktos mowil ze jestem odpalony bo przed chwila trcilem czas i wrzucalem wam ssy a ten pajac nawet nie potrafi wejsc na forum i zweryfikowac. Od weryfikacji nie jest admin xD Tylko jest to administrator serwera bądź osoba odpowiedzialna za UB. A od Pajaca to sobie możesz powyzywać...
kundzik Opublikowano 31 Lipca 2018 Zawieszony Opublikowano 31 Lipca 2018 "*DEAD* spisz? : przed chwila przez takiego cwela jak ty musialem wrzucac ssy". za ta obraze dostales bana. Nie pozwole,aby w mojej obecnosci tacy "gracze" byli na serwerze i uzywali wulgaryzmow,gdzie do konca pewnie nie znasz znaczenia tego slowa. moze to nauczy Cie choc odrobine szaczunku i kultury albo nie bedziesz gral wogole. W skardze na mnie, w dalszym ciagu mnie obrazasz. Obrazilem Cie choc jednym slowem? Zastanow sie troche nad tym co robisz i mowisz.
spisz? Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2018 dlaczego osoba ktora mnie obrazila mowiac ze mam wh nie dostala tez bana na tydzien?
spisz? Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2018 widze ze proste zapytanie i nie ma odpowiedzi co? on mnie obrazil pierwszy mowiac ze mam wh pozniej ja go wyzwalem dokladnie tak jak napisales. dla mnie ban wiadomo a dla niego? proste pytanie prosta odpowiedz chlopcze
kundzik Opublikowano 31 Lipca 2018 Zawieszony Opublikowano 31 Lipca 2018 Ty udajesz czy Ty tak powaznie? czlowieku on na pisal ze masz wh,a Ty ze jest cwelem. widzisz roznice? jak nie widzisz,to wez kogos doroslego do kompa zawolaj. Zakonczylem dyskujsje. 1
spisz? Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2018 moze ktos inny sie wypowiedziec w tym temacie bo nie mam zamiaru tracic czasu na osobe ktora jest niekompetentna. wrzucajac ssy na forum wchodzac na serwer ,grajac 3 minuty i slyszac znowu jakies dziwne podteksty to chyba normalne ze sie irutyje. myslisz ze gdyby gosciu nie gadal takich bzdur to sam bym mu tak powiedzial?
v9. Opublikowano 31 Lipca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2018 Przez to że ktoś mówi, że masz czity czujesz się obrażony? Ile Ty masz lat gościu obrażałeś to dostałeś na odmułe liścia. Wrócisz za tydzień, a jeśli nie to nikt za Tobą płakał nie będzie
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 31 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2018 Nie wpadłeś na taką myśl, że Admin jak się Ciebie pytał, to mógł weryfikować Twoją odpowiedź, sprawdzając forum? Pewnie nie. Jesteś w błędzie myśląc, że jak ktoś napisze na czacie, że "masz wh", to poleci na tydzień. Twoje obrazy w odwołaniu, jak i na serwerze w zupełności nadają się na tą karę. Odczekasz sobie cały wymiar. Całe szczęście nie Ty jesteś odpowiedzialny, za dobór Adminów. Na przyszłość polecam też poczytać regulamin. Eh widzę, że darmo się produkowałem. Proszę usunąć tą osobę
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 31 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi