Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Grudnia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wideo przedstawia animację poszczególnych stalkerów oraz jednego mutanta "Pijawka" w grze S.T.A.L.K.E.R 2
@lien[SoD] Opublikowano 4 Grudnia 2012 Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2012 Stalker naprawdę niezła gierka :) Kto grał ten wie. Tylko czy prace nadal są wstrzymane ? Bo chyba zacofałem się troszke jeśli o czymś nie wiem :D wersja językowa: angielska S.T.A.L.K.E.R. 2 data premiery gry na PC: prace wstrzymane ( światowa data premiery ) obecnie brak planów wydania ( w Polsce )
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2012 Z tego co wyczytałem plany na grę zostały wstrzymane ale nie anulowane. Jeśli chodzi o grę to myślę, że gra powinna się pojawić w 2013 roku ;) Markę STALKER chcę wykupić inna firma, ale X3OE nie chcę jej powierzać brudnym łapskom. Twierdzą, że to ma być produkcja Radziecka jedynie do produkcji mogą się przyłączyć (Białoruś,Rosja,Ukraina). Tyle na ten temat wiem. @edit. Kurcze aż się doczekać nie mogę ;D Oby panowie oby dali sobie rade.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nieaktualne, przenoszę do archiwum!
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi