Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Znam od długiego czasu, legit player, spoko mordeczka, dobrze skonfigurowane  cheaty.

Opublikowano

Empathy, ostatnio jak gadaliśmy, to powiedziałeś, że już nie będziesz u Nas grać. Trzymałem za słowo, chyba nie będziesz rozczarowany, że nie będzie ub?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, świeży napisał:

Empathy, ostatnio jak gadaliśmy, to powiedziałeś, że już nie będziesz u Nas grać. Trzymałem za słowo, chyba nie będziesz rozczarowany, że nie będzie ub?

To wciąż nie powód, żeby nie dać mu ub skoro dostał bana niesłusznie od jakiegoś pajaca :V 

Pardą, kicka

Edytowane przez ✡kek✡
Opublikowano
1 minutę temu, świeży napisał:

Nie mam prawa zmienić zdania?

To nie jest żaden powód, żeby dawać mi bana, tym bardziej, że nie było żadnych pranków z m_yaw 999 czy coś, nawet z mojej strony było ukazanie jak bardzo dobrze ruszam celownikiem nawet po zabiciu przeciwnika, żeby nie było problemów xD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twoja udawanie ważnego dzieś tam ↓ 

Wiesz, że zamieniłeś się w jebanego pajaca i możesz temu zaprzeczać, ale taka jest prawda : )

Opublikowano
13 minut temu, swaguweczka napisał:

Twoja udawanie ważnego dzieś tam ↓ 

Wiesz, że zamieniłeś się w jebanego pajaca i możesz temu zaprzeczać, ale taka jest prawda : )

A może trochę kultury? ^_^

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
Teraz, Torri napisał:

A może trochę kultury? ^_^

Prawdę mówię :) 

Opublikowano

@swaguweczka mówisz prawdę.. Prawda jest taka, że z kolejnym permem powinieneś wylecieć.

• Serduszko fragowe (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
3 minuty temu, WhiteNygga napisał:

@swaguweczka mówisz prawdę.. Prawda jest taka, że z kolejnym permem powinieneś wylecieć.

Prawda jest taka, że większość (bo nie wszyscy) żyje tutaj na tej sieci w jebanym kółeczku pierdolonej adoracji i liże sobie dupy nie widząc jak tak naprawdę się zachowuje :3  

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności