Kloz3T Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Nie wiem gdzie dawać pytania więc dam tu Czy wyraz ,,odbyt'' jest obraźliwy ? Czy jakbym ustawił sobie taki nick to bym dostał kicka bądź bana? 1
Alfie Solomons Opublikowano 4 Maja 2018 Zawieszony Opublikowano 4 Maja 2018 To ma być żart prawda? Chyba nie można być aż tak głupi i zadawać takie durne pytania.. 2
Kloz3T Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 No wiesz , dostałem bana , a czy nick Odbyt łamie regulamin ? Czy on obraza kogos w ten sposob
Alfie Solomons Opublikowano 4 Maja 2018 Zawieszony Opublikowano 4 Maja 2018 https://fragujemy.com/forum/377-mta-odwołanie-od-bana/ Polecam tam napisać odwołanie ;V 3
Kloz3T Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Ale gosciu , czy ja chcę unbana? Ja sie na razie tylko pytam
Krystek Opublikowano 4 Maja 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 4 Maja 2018 Prosiłem Ciebie o zmianę nicku. Zmieniłeś. Potem ustawiłeś znowu na "Odbyt". Kickowałem Cię z komunikatem abyś zmienił nick. A Ty na czacie "No dalej". Nie posłuchałeś, to dostałeś bana. Proste. 3
Kloz3T Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Czy wy nie rozumiecie tego ze ja sie pytam o cos? Chcem odpowiedzi na to a nie prośby o unbana albo wytłumaczenia za co mam bana A tak w ogole kickowales mnie za nic
Krystek Opublikowano 4 Maja 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 4 Maja 2018 Kickowałem Ciebie za nick. Wpisywałem też powód kicku, ale może Tobie się nie wyświetlało. Ale i tak wystarczyło na logikę. I w dalszym ciągu odpierdalacie pajacerkę, tylko że z serwera na forum. Zobacz co Ty sobą reprezentujesz w tym momencie. 3
Hajsik Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Ban za nie posłuchanie się administracji. Proste i logiczne. 1
Kloz3T Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 CZego nie rozumiesz gosciu Pytam sie o cos a ty mi dajesz powod bana
Hajsik Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Jeżeli POPROSIŁ Cię o zmianę NICKU to znaczy, że musiało być coś z nim nie tak. 1
Krystek Opublikowano 4 Maja 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 4 Maja 2018 Na logikę. Odbyt - środek dupy, brzydko mówiąc. Przez odbyt wydalamy kał. Wymieniać dalej? Nie jest to idealna nazwa na nick. 3
Kloz3T Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 No moze nie idealny ale jak ktos chce to moze.. Nie jest to wyraz wulgarny ani nikogo nie obraza Wiec nie łamie regulaminu
Hajsik Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Zawsze możesz dostać jeszcze bana na forum za sprzeczanie się z Moderatorem. Edytowane 4 Maja 2018 przez Hajsik
Krystek Opublikowano 4 Maja 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 4 Maja 2018 Japierdziele. Nie mam ochoty prowadzić dyskusji dalej bo to jest chore co Ty odwalasz teraz. Nie jest to wulgarny nick, ale może kogoś na serwerze obrażał? Tego nie wiesz. Sama nazwa też nie jest przyjemna i z niczym przyjemnym się nie kojarzy (przynajmniej mi) więc mógł nawet kogoś obrzydzać. Ja Ciebie poprosiłem o zmianę, Ty natomiast ze swoimi kolegami zrobiłeś gównoburzę na czacie o to, że jak mogę prosić o zmianę nicku "Odbyty" bo przecież taki nick jest spoko. No ludzie, ile wy macie lat. Prosiłem, nie posłuchałeś, cwaniaczyłeś do dostałeś bana. 1
Stpx Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Pozwól że się wypowiem , z racji takiej , że byłem przy tej sytuacji. A więc tak ustawialiście sobie nicki Odbyt, potem wszedł nick rozpierdolecie.exe , które szczerze mówiąc są nickami niecenzuralnymi . Ale mniejsza dostaliście kicka obaj , po czym wchodzicie na serwer z pretensjami wywołując gównoburzę , naciągając do uczestnictwa w niej resztę graczy na serwerze . Gdy Krystek stwierdził że jesteście pajacami , to zaczęliście psioczyć że Krystek obraża Was takim słowem . Brawo dla was można pochwalić was za wasze zachowanie , liczne prowokacje i wywoływanie gównoburzy . Tyle z mej strony ~Dziku Krystek, 4 Maja 2018 Wyjaśnił idealnie 3
Kloz3T Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Nie ja pierwszy mialem ten nick , Ja potem ustawilem se ten nick Krystek raczej wątpię ze ktos W ogole zwraca uwage na ten nick
Alfie Solomons Opublikowano 4 Maja 2018 Zawieszony Opublikowano 4 Maja 2018 2 minuty temu, Stpx napisał: Gdy Krystek stwierdził że jesteście pajacami Też tak stwierdzam. Nie ma co drążyć tego tematu dalej, @Krystek i @Stpx wyjaśnili sprawę i odpowiedzieli ci na twoje głupie i bezsensowne pytanie. 1
Stpx Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 Kloz3T nie ty pierwszy nie ostatni Jednakże kara została nadana słusznie a wy dalej swoje no jezuuu... Naprawdę brawo Krystek że znosisz jeszcze takie sytuacje przeobrażając je na żartobliwe
PakolTV Opublikowano 4 Maja 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) (TEN KOMENTARZ NIE MA NA CELU NIKOGO OBRAZIĆ JAKBY KTOŚ CHCIAŁ SIE DO CZEGOŚ PRZYCZEPIĆ) "Odbyt (łac. anus) – w anatomii końcowy otwór przewodu pokarmowego. Odbyt zamykany jest przez wieniec silnych, okrężnych mięśni tworzących zwieracz odbytu (rozróżnia się zwieracz wewnętrzny odbytu i zwieracz zewnętrzny odbytu). Podstawową funkcją odbytu jest opróżnianie przewodu pokarmowego z kału w procesie defekacji." To że nie jest idealny, nie znaczy że jest obraźliwy. Jeżeli możesz to zaprezentuj w jaki sposób coś co ma każdy człowiek, może być obraźliwe? Na dodatek jest to jak najbardziej normalna nazwa jakiej można użyć i w porównaniu z innymi, nie jest niecenzuralna. W mojej opinii ban jest niesłuszny i wynika z niewiedzy moderatora, ewentualnie z jego kaprysu. Tyle ode mnie pozdrawiam cieplutko śle buziaczki życzę miłej nocki. :--D Edytowane 4 Maja 2018 przez PakolTV 1
Rekomendowane odpowiedzi