Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie dawać pytania więc dam tu

Czy wyraz ,,odbyt'' jest obraźliwy ?

Czy jakbym ustawił sobie taki nick to bym dostał kicka bądź bana?

• Zmieszanie 1
Opublikowano

No wiesz , dostałem bana , a czy nick Odbyt łamie regulamin ? Czy on obraza kogos w ten sposob

Opublikowano

Ale gosciu , czy ja chcę unbana? Ja sie na razie tylko pytam

Opublikowano

Prosiłem Ciebie o zmianę nicku. Zmieniłeś. Potem ustawiłeś znowu na "Odbyt". Kickowałem Cię z komunikatem abyś zmienił nick. A Ty na czacie "No dalej". Nie posłuchałeś, to dostałeś bana. Proste.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Czy wy nie rozumiecie tego ze ja sie  pytam o cos? Chcem odpowiedzi na to a nie prośby o unbana albo wytłumaczenia za co mam bana

A tak w ogole kickowales mnie za nic 

Opublikowano

Kickowałem Ciebie za nick. Wpisywałem też powód kicku, ale może Tobie się nie wyświetlało. Ale i tak wystarczyło na logikę. I w dalszym ciągu odpierdalacie pajacerkę, tylko że z serwera na forum. Zobacz co Ty sobą reprezentujesz w tym momencie.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Ban za nie posłuchanie się administracji. Proste i logiczne.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

CZego nie rozumiesz gosciu

Pytam sie o cos a ty mi dajesz powod bana

Opublikowano

Jeżeli POPROSIŁ Cię o zmianę NICKU to znaczy, że musiało być coś z nim nie tak.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Na logikę. Odbyt - środek dupy, brzydko mówiąc. Przez odbyt wydalamy kał. Wymieniać dalej? Nie jest to idealna nazwa na nick.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

No moze nie idealny ale jak ktos chce to moze.. Nie jest to wyraz wulgarny ani nikogo nie obraza 

Wiec nie łamie regulaminu 

Opublikowano (edytowane)

Zawsze możesz dostać jeszcze bana na forum za sprzeczanie się z Moderatorem.

Edytowane przez Hajsik
Opublikowano

Japierdziele. Nie mam ochoty prowadzić dyskusji dalej bo to jest chore co Ty odwalasz teraz. Nie jest to wulgarny nick, ale może kogoś na serwerze obrażał? Tego nie wiesz. Sama nazwa też nie jest przyjemna i z niczym przyjemnym się nie kojarzy (przynajmniej mi) więc mógł nawet kogoś obrzydzać. Ja Ciebie poprosiłem o zmianę, Ty natomiast ze swoimi kolegami zrobiłeś gównoburzę na czacie o to, że jak mogę prosić o zmianę nicku "Odbyty" bo przecież taki nick jest spoko. No ludzie, ile wy macie lat. Prosiłem, nie posłuchałeś, cwaniaczyłeś do dostałeś bana.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Pozwól że się wypowiem , z racji takiej , że byłem przy tej sytuacji.

A więc tak ustawialiście sobie nicki Odbyt, potem wszedł nick rozpierdolecie.exe , które szczerze mówiąc są nickami niecenzuralnymi . Ale mniejsza dostaliście kicka obaj , po czym wchodzicie na serwer z pretensjami wywołując gównoburzę  , naciągając do uczestnictwa w niej resztę graczy na serwerze .  Gdy Krystek stwierdził że jesteście pajacami , to zaczęliście psioczyć że Krystek obraża Was takim słowem . Brawo dla was można pochwalić was za wasze zachowanie , liczne prowokacje i wywoływanie gównoburzy . Tyle z mej strony ~Dziku :)

Krystek,
Wyjaśnił idealnie
  • Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Nie ja pierwszy mialem ten nick , Ja potem ustawilem se ten nick

Krystek raczej wątpię ze ktos W ogole zwraca uwage na ten nick

Opublikowano
2 minuty temu, Stpx napisał:

Gdy Krystek stwierdził że jesteście pajacami

Też tak stwierdzam.

Nie ma co drążyć tego tematu dalej, @Krystek i @Stpx wyjaśnili sprawę i odpowiedzieli ci na twoje głupie i bezsensowne pytanie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Kloz3T nie ty pierwszy nie ostatni ;) Jednakże kara została nadana słusznie a wy dalej swoje no jezuuu... Naprawdę  brawo Krystek że znosisz jeszcze takie sytuacje przeobrażając je na żartobliwe :)

Opublikowano (edytowane)

(TEN KOMENTARZ NIE MA NA CELU NIKOGO OBRAZIĆ JAKBY KTOŚ CHCIAŁ SIE DO CZEGOŚ PRZYCZEPIĆ)

"Odbyt (łac. anus) – w anatomii końcowy otwór przewodu pokarmowego. Odbyt zamykany jest przez wieniec silnych, okrężnych mięśni tworzących zwieracz odbytu (rozróżnia się zwieracz wewnętrzny odbytu i zwieracz zewnętrzny odbytu). Podstawową funkcją odbytu jest opróżnianie przewodu pokarmowego z kału w procesie defekacji."

To że nie jest idealny, nie znaczy że jest obraźliwy.  Jeżeli możesz to zaprezentuj w jaki sposób coś co ma każdy człowiek, może być obraźliwe?

Na dodatek jest to jak najbardziej normalna nazwa jakiej można użyć i w porównaniu z innymi, nie jest niecenzuralna.

W mojej opinii ban jest niesłuszny i wynika z niewiedzy moderatora, ewentualnie z jego kaprysu.

Tyle ode mnie pozdrawiam cieplutko śle buziaczki życzę miłej nocki. :--D

Edytowane przez PakolTV
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności