Quarten.` Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Serwer: 4funNick podczas gry: Quarten.`Nick admina podczas gry: FreeFapStylePowód bana: AktywnyWydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Quarten.`[OM] ||| IP: 83.30.133.153 ||| STEAM_ID: STEAM_0:1:104652302 ||| Nick admina: FreeFapStyle ||| Powod: AKTYWNY ||| Nalozony: 29.04.2018 - 10:38:45 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Na: Fragujemy.com #01 [ 4FUN ] :: [ DARMOWE SKINY | DODATKOWE FRAGI ] (cs_max) ||| Musisz poczekac jeszcze: Na zawsze ||| Wygasa: Nigdy Piszę drugi raz, bo ostatnie odwołanie przeze mnie napisane po prostu zniknęło lub zostało usunięte z jakiegoś powodu. Nastąpiła jakaś pomyłka,bo wcześniej żadnego bana nie dostawałem, można sprawdzić listę banów. Chciałem również zapytać co znaczy ,,[OM]'' i nie wiem, dlaczego jest to zapisane w nicku.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi