penqu Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Cześć. Serwer: 4funNick podczas gry: penquNick admina podczas gry: DARIOLink do screenów: https://www58.zippyshare.com/v/oyYjRzcp/file.html Kilka słów ode mnie. Dario, ile razy jeszcze będziesz mi robił ss'y? Robisz to tylko po to bym Cie nie zabijał. Już mogłeś mnie przenieść do swojego teamu. Cytując Twoje słowa "jeszcze wpierdole Ci perma przed moim odejściem..." rozumiem, że nie idzie Ci współpraca na sieci i coś się sypie. To widać bo ludzi jest o wiele mnie jak jeszcze 2 miesiące temu. Jeśli chcesz mnie zbanować to chociaż daj konkretny powód - rozpisz demko, wykaż się trochę. Zresztą wszystko jest jasne i logiczne w mojej grze. Dario203, 28 Kwietnia 2018 Napisz normalnie odwołanie, a jak Ci się coś nie podoba to droga wolna. Będę Ci napierdalał tyle ssów ile uznam za słuszne. :)
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi